Βρες το κούρεμα που σου ταιριάζει!

Βρες το κούρεμα που σου ταιριάζει!

Όλοι πηγαίνουν για κούρεμα, καθιστώντας αυτή την εποχή ιδανική για μια ανανέωση στα μαλλιά σας.


Από το ρετρό καρέ έως το μοντέρνο κοντό κούρεμα, βρείτε το δικό σας στυλ ακολουθώντας αυτές τις 4 καυτές συμβουλές από τον hair stylist Χρήστο Καλλανιώτη.

1. Τα πιο μοδάτα κουρέματα για το 2013

Τέλος στα αυστηρά και δύσκολα κουρέματα αυτήν την άνοιξη (ευτυχώς!). Τα νέα, μοδάτα κουρέματα στις πασαρέλες είναι διακριτικά και κολακεύουν όλες τις ηλικίες. Ακολουθήστε τη συμβουλή του Χρήστου Καλλανιώτη: «Το καρέ στο ύψος των ώμων είναι το κούρεμα της εποχής αυτής - ζητήστε απαλές μύτες που θα κολακεύουν το πρόσωπό σας και απαλό τελείωμα στο πίσω μέρος - δείχνει υπέροχο στους περισσότερους».

2. Κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

«Εάν το πρόσωπό σας έχει στρογγυλό σχήμα, αποφύγετε τα κοντά κουρέματα, καθώς αυτό το στυλ θα τονίσει τις προβληματικές περιοχές. Εναλλακτικά, προτιμήστε ένα μακρύ καρέ (κάτω από το ύψος του σαγονιού) με απαλές σκάλες γύρω από το πρόσωπο που θα γλυκάνουν τα χαρακτηριστικά και θα δημιουργήσουν ένα κολακευτικό εφέ».

3. Κουρέματα για μακρόστενα πρόσωπα

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

«Η φράντζα κόβει ιδανικά ένα μακρύ πρόσωπο, είτε πρόκειται για μια αυστηρή φράντζα είτε για μια ελαφρώς κυματιστή. Όσον αφορά το μήκος των μαλλιών, όλα ταιριάζουν, εάν όμως επιλέξετε κοντό κούρεμα αφήστε λίγα μαλλιά πίσω από τα αυτιά, για να κολακεύουν την περιοχή του λαιμού».

4. Κουρέματα για πρόσωπα με οβάλ σχήμα

Καλά νέα. Στα οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του νέου επιμελώς ατημέλητου κοντού κουρέματος pixie, που έχουν υιοθετήσει διασημότητες όπως η Yasmin Le Bon, η Michelle Williams και η Rihanna. Όμως, ο Peter προειδοποιεί να αποφύγετε τη χωρίστρα στο κέντρο, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο από ότι είναι.

5. Κομμώσεις για φαρδύ σαγόνι

Μακριά μαλλιά σε σκάλες, όπως της Rosie Hungtington Whitely και της Holly Willoughby, θα απαλύνουν ένα φαρδύ σαγόνι. Όμως σκεφτείτε και το χρώμα. «Κάντε μια απόχρωση πιο ανοιχτή γύρω από το πρόσωπό σας που θα αντανακλά το φως και θα περιβάλλει κολακευτικά το πρόσωπό σας - την επόμενη σεζόν, τα χρώματα μαλλιών που κυριαρχούν είναι το ξανθό μελί και οι πλούσιες αποχρώσεις του καστανού με πολύ βάθος», λέει ο Χρήστος.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Είναι 24:00 αλλά εγω θέλω ένα μακρύ καρέ Τώρα!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω