Αποκτήστε look με πάρα πολύ όγκο που ακτινοβολεί χρώμα

Αποκτήστε look με πάρα πολύ όγκο που ακτινοβολεί χρώμα

O διάσημος hair stylist, Ben Cooke, με μια σύγχρονη μποέμ σικ εκδοχή που μας πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 1970, συμβουλεύει πως να αποκτήσουμε υπέροχα μαλλιά μόνες μας στο σπίτι!


"Για να δημιουργήσετε αυτό το look, αρχικά λούστε και απλώστε conditioner στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας το υπέρ... ογκο μαλλί! του Herbal Essences, για να δώσετε έξτρα όγκο από την αρχή και αισθησιασμό", σημειώνει ο διάσημος hair stylist και guru του Herbal Essences.

Με μια στρόγγυλη βούρτσα στεγνώστε τα μαλλιά έως ότου είναι στεγνά κατά 80% και συνεχίστε με ένα κλασικό wet set!

Ψεκάστε τα μαλλιά με μια ελαφριά λοσιόν setting και, στη συνέχεια, τυλίξτε τα μαλλιά σε ρολά.

Στερεώστε καλά τα ρολά με την ίδια κατεύθυνση σε σχέση με το πρόσωπο για να δημιουργήσετε λίγη ένταση. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά πολλή κίνηση και ελαστικότητα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Χρησιμοποιήστε μια φορητή κάσκα για να στεγνώσετε πλήρως όλα τα μαλλιά.

Βγάλτε τα ρολά όταν τα μαλλιά έχουν στεγνώσει εντελώς. Μπορείτε να δοκιμάσετε αφαιρώντας ένα ρολό. Φροντίστε να ελέγξετε ότι και οι άκρες είναι στεγνές όχι μόνο οι ρίζες. Εάν τα μαλλιά είναι ακόμη υγρά στις άκρες, τυλίξτε προσεκτικά τα ρολά ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να στεγνώσουν.

Όταν είστε έτοιμες, αφαιρέστε απαλά τα ρολά ένα-ένα και βουρτσίστε τα μαλλιά με μια βούρτσα με λεπτή τρίχα. Χτενίστε ανάποδα τις ρίζες για να τις ανασηκώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσετε τον τελικό όγκο στα μαλλιά σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω