Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα

Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα

Διαβάστε τις οδηγίες και τις συμβουλές μας για την καταπολέμηση της πιτυρίδας και μάθετε για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν, αλλά και για το πώς να λούζετε τα μαλλιά σας ώστε να απαλλαγείτε από τις νιφάδες.


Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα είναι να χρησιμοποιείτε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας που καταπολεμά αποδεδειγμένα τις νιφάδες, τη φαγούρα, την ερυθρότητα και την ξηροδερμία.

Χρειάζεστε λοιπόν ένα σαμπουάν με το κατάλληλο ενεργό συστατικό, όπως η πυριθειόνη ψευδαργύρου που περιέχουν όλα τα σαμπουάν Head & Shoulders κατά της πιτυρίδας.

Η πυριθειόνη ψευδαργύρου δρα καταπολεμώντας τη βασική αιτία της πιτυρίδας – τον μύκητα Malassezia globosa που απαντάται στο τριχωτό της κεφαλής κάθε ανθρώπου.

Αντιμετωπίζοντας τη βασική αιτία του προβλήματος, ο κύκλος του ερεθισμού που προκαλεί πιτυρίδα σπάει και δεν καταστέλλονται απλώς τα συμπτώματά της, όπως με άλλα σαμπουάν.

Δεν μένουμε όμως εκεί. Τo Head & Shoulders  περιέχει  μία ακόμη ένωση του ψευδαργύρου, τον ανθρακικό ψευδάργυρο, ο οποίος μεγιστοποιεί τη βιοδραστικότητα της πυριθειόνης του ψευδαργύρου, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο αποτελεσματική ενάντια στην πιτυρίδα.

Οι κορυφαίες συμβουλές για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα με τη χρήση σαμπουάν 
Αφού επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, πρέπει να φροντίσετε να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για το λούσιμο ώστε να βεβαιωθείτε ότι το σαμπουάν σας δρα όσο το δυνατόν καλύτερα:

 1. Χρησιμοποιήστε το κάθε φορά που λούζεστε – χρησιμοποιήστε το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για να κρατάτε την πιτυρίδα υπό έλεγχο και να αποφεύγετε την εμφάνιση νιφάδων.

 2. Επιλέξτε το κατάλληλο conditioner – τα κοινά conditioner μπορεί να εξουδετερώσουν τα ενεργά συστατικά του σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Επιλέξτε λοιπόν το Head & Shoulders conditioner κατά της πιτυρίδας – είναι ειδικά σχεδιασμένο να ενεργεί σε συνδυασμό με το σαμπουάν της ίδιας σειράς, με αποτέλεσμα η πυριθειόνη ψευδαργύρου να εξακολουθεί να δρα για βέλτιστα αποτελέσματα κατά της πιτυρίδας.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω