Αόρατο καπέλο για τα μαλλιά σας!

Αόρατο καπέλο για τα μαλλιά σας

Συμβουλές για την σωστή περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο


Το καλοκαίρι τα μαλλιά σας όπως και η επιδερμίδα σας διψούν για νερό!

Ξεδιψάστε τα χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο μενού φροντίδας όπως η σειρά Herbal Essences Λεία & Απαλά με εκχυλίσματα μανταρινιού και μαργαριταριών που θα δαμάσει τα ατίθασα μαλλιά σου κι έτσι ο δρόμος προς τα Λεία & Απαλά μαλλιά θα είναι στρωτός.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αφού λούσετε καλά τα μαλλιά σας με το σαμπουάν κάνοντας μασάζ στο κεφάλι σας απλώστε από την μέση του μήκους των μαλλιών και έως τις άκρες το conditioner που θα τους χαρίζει απαλότητα και λεία όψη.

Στην συνέχεια, αποφύγετε να τρίψετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα αλλά στραγγίστε το νερό κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις. Επίσης τώρα το καλοκαίρι αποφύγετε το υπερβολικό styling και το πιστολάκι.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω