5 Μύθοι για τη φθορά των μαλλιών σας

5 Μύθοι για τη φθορά των μαλλιών σας

Αν δεν τους έχετε ήδη καταρρίψει, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την αλήθεια για κάθε έναν από αυτούς.


  • Χτενίστε τα μαλλιά σας 100 φορές την ημέρα: Υποτίθεται ότι ήταν το «μυστικό ομορφιάς της γιαγιάς», αλλά κάθε άλλο παρά όμορφα μαλλιά μπορεί να χαρίσει. Φυσικά, και κάνει καλό στα μαλλιά σας να τα χτενίζετε καθημερινά, έτσι ώστε να μην είναι μπερδεμένα και να μεταφέρετε τα έλαια του τριχωτού της κεφαλής σε όλο το μήκος της τρίχας, αλλά αρκούν ελάχιστες φορές. Στις 100 φορές θα έχετε κουράσει και σπάσει πολλές τρίχες και με καθημερινή επανάληψη θα καταστρέψετε τα μαλλιά σας.
  • Χρησιμοποιείστε το μαλακτικό σας πριν το λούσιμο: Η «δικαιολογία» γι’ αυτό είναι να πάρουν τα μαλλιά τα ενυδατικά συστατικά και να μην βαρύνουν, αφού θα ακολουθήσει το σαμπουάν στη συνέχεια. Κι όμως, είναι λάθος. Το conditioner –όταν είναι καλό- είναι μελετημένο να εφαρμόζεται μετά το λούσιμο, οπότε εισχωρεί στα καθαρά μαλλιά και τα ανοιχτά τους λέπια και βοηθάει στο κλείσιμο τους, ώστε να σφραγίζεται η υγρασία και να γίνονται τα μαλλιά λεία και λαμπερά, χωρίς περιττά υπολείμματα.   
  • Μη βάφετε τα μαλλιά σας: Έχει καταρριφθεί προ πολλού! Το βάψιμο των μαλλιών με τη σωστή βαφή, μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και ευεργετικά για την υγεία των μαλλιών. Πλέον, η τεχνολογία στις βαφές έχει να επιδείξει μόρια και συνθέσεις που περιποιούνται την τρίχα σε βάθος και «κλειδώνουν» στο εσωτερικό της, μαζί με το χρώμα και την υγρασία και αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.
  • Εάν αρχίσει η γήρανση των μαλλιών, τίποτα δεν τη σταματά: Κι όμως, τώρα τα μαλλιά σας αψηφούν το χρόνο και μπορούν να φαίνονται έως και 10 χρόνια νεοτέρα με τη νέα σειρά Pantene Pro-V Expert Collection Age Defy. Ένα σύστημα με βιταμίνες και καφεΐνη αναλαμβάνει να ανακτήσει την υγεία και τη λάμψη τους και να αυξήσει την ανθεκτικότητά τους,  αντιμετωπίζοντας τόσο την εξωτερική όσο και την ενδογενή γήρανση της τρίχας. Βρείτε τη στο πλησιέστερο φαρμακείο ή κατάστημα καλλυντικών.
  • Πρέπει να αλλάζετε συχνά το σαμπουάν σας: Ποιος ο λόγος; Κουράζονται και συνηθίζουν τα μαλλιά; Συνηθίζουν στα πλούσια, ενυδατικά, περιποιητικά συστατικά; Αρκεί να το σκεφτείτε λίγο και θα το αμφισβητήσετε μόνες σας. Όταν βρείτε το σαμπουάν που σας ταιριάζει δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξετε, παρά μόνο αν αλλάξουν οι ανάγκες των μαλλιών σας (π.χ. να τα ταλαιπωρήσετε με πολλές τεχνικές εργασίες, να τα βάψετε σε κάποιο χρώμα που θέλει ειδική μεταχείριση κ.τ.λ.).
ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Χρήσιμες συμβουλές.Ευχαριστώ πολύ...

  • Αναφορά

όταν παίρνουμε ένα σαμπουάν π.χ. για λιπαρά μαλλιά και υποτίθεται είναι και το κατάλληλο αλλά δεν βοηθάει και το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά μας να είναι χειρότερα από πριν . Τότε τι κάνουμε?

  • Αναφορά

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω