4 βήματα για όμορφα μαλλιά

4 βήματα για όμορφα μαλλιά

O Χρήστος Καλλανιώτης hair stylist του Pantene Pro-V μας δείχνει τα 4 βήµατα για 13 φορές πιο δυνατά* µαλλιά!


"Το µυστικό για την υγιή εµφάνιση των µαλλιών βρίσκεται στην περιποίηση. Ακόµη και εάν τα µαλλιά σας είναι σε καλή κατάσταση, πολλοί παράγοντες, όπως το styling και οι καιρικές συνθήκες, αποτελούν καθηµερινή πρόκληση. Υπάρχουν 4 βασικά βήµατα που οδηγούν σε υπέροχα, λαµπερά µαλλιά µε υγιή εµφάνιση!"

Καθαρισµός

Το σωστό σαµπουάν για τον τύπο τρίχας σας είναι η βάση για µαλλιά µε υγιή εµφάνιση. Ρίξτε χλιαρό νερό βρέχοντας ρίζες και άκρες, βάλτε στην παλάµη σας ποσότητα σαµπουάν ανάλογα µε το µήκος των µαλλιών σας, και κάντε απαλό κυκλικό µασάζ µε τα δάχτυλα στις ρίζες των µαλλιών, µέχρι να απλωθεί σε όλο το µήκος τους. Ξεπλύνετε πολύ καλά µε χλιαρό νερό, χωρίς να τα τρίβετε. Στραγγίξτε τα µαλακά µε τα δυο σας χέρια, χωρίς να τα τραβάτε.

Ενυδάτωση

Το conditioner είναι απαραίτητο. Προσφέρει ενυδάτωση και τα κάνει απαλά και ευκολοχτένιστα. Εφαρµόστε το σε µικρότερες ποσότητες και δουλέψτε σταδιακά κατά µήκος των µαλλιών, αντί να απλώσετε όλη την ποσότητα µαζί.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Εντατική περιποίηση

Ανάλογα µε τις ανάγκες των µαλλιών σας, αλλά συνήθως µία φορά την εβδοµάδα, επιλέξτε τη µάσκα που ταιριάζει στη δοµή της τρίχας σας και απλώστε την σε όλο το κεφάλι, ξεµπερδεύοντας αργά τα µαλλιά σας µε αραιή χτένα. Κάντε ένα ελαφρύ µασάζ ώστε να απλωθεί σε όλα τα µαλλιά και αφήστε τη για 2 λεπτά.

Καθηµερινή προστασία

Με τη βοήθεια ενός spray, µιας κρέµας ή ενός ορού, µπορείτε να ενισχύσετε την προστασία της τρίχας από τη φθορά του styling. Αφήστε τα µαλλιά σας να στεγνώσουν κατά 80% πριν ξεκινήσετε το styling. Να θυµάστε ότι τα προϊόντα αυτά είναι σαν το αντηλιακό που χρησιµοποιείτε για την επιδερµίδα σας. Ένα πολύ σηµαντικό βήµα για την επιπλέον προστασία και την υγιή λάµψη τους.

*Πιο δυνατά ενάντια στη φθορά του styling, σε σχέση µε σαµπουάν χωρίς µαλακτικούς παράγοντες. Βασισµένο στη σειρά Αναδόµηση & Προστασία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω