Κάν’το σαν την Ραπουνζέλ…

Κάν’το σαν την Ραπουνζέλ…

Όταν τα μακριά μαλλιά είναι το ζητούμενο, τότε χρειάζεστε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και τα αντίστοιχα μυστικά ομορφιάς που θα τα κάνει να αποκτήσουν «μαγική» λάμψη!


Η μόδα επιτάσσει αλλαγές στις τάσεις των μαλλιών κάθε σεζόν, τα μακριά μαλλιά όμως αποτελούν διαχρονικό σύμβολο θηλυκότητας, κεντρίζοντας την προσοχή και το θαυμασμό των αντρών. Δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις παίζοντας μαζί τους με διάφορα χτενίσματα. Για να είναι όμως, αυτό εφικτό πρέπει να καταφέρετε πρώτα να τα μακρύνετε αρκετά! Κι αφού γίνει αυτό για να διατηρήσετε τη γοητεία που αποπνέουν φροντίστε να είναι πάντα περιποιημένα, υγιή και λαμπερά. Στην προσπάθειά σας αυτή θα φανεί καθοριστική η συμβολή της σειράς φροντίδας Aqua Light του Pantene Pro-V, που περιποιείται & ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, χαρίζοντας τους ανάλαφρη κίνηση και λάμψη.

Tips για μακριά, υγιή μαλλιά:

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα
  • Προσέξτε τη διατροφή σας. Διατηρήστε την ενέργεια που χρειάζονται τα μαλλιά  για να μακρύνουν πιο γρήγορα, καταναλώνοντας σνακ, όπως τα αμύγδαλα και τα αποξηραμένα φρούτα. Επίσης, φροντίστε να περιλαμβάνετε αρκετή πρωτεΐνη στη διατροφή σας, μέσα από τροφές όπως κοτόπουλο, φακές, γιαούρτι και μοσχαρίσιο κρέας. 
  • Γυμναστείτε. Με τον τρόπο αυτόν οξυγονώνεται το αίμα και ρέουν ελεύθερα στα θυλάκια της ρίζας οι απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.
  • Εντάξτε στην καθημερινότητά σας συμπληρώματα διατροφής που ενδυναμώνουν τα μαλλιά.
  • Προσπαθήστε να μη στεγνώνετε πάντα με πιστολάκι τα μαλλιά σας  και να μην χρησιμοποιείτε συσκευές θερμότητας συνέχεια. Αφήστε τα όποτε μπορείτε να ξεκουράζονται και να στεγνώσουν φυσικά, ώστε να μειώνετε τις φθορές που προκαλούνται.
  • Μην τα πιάνετε πολύ σφιχτά με λαστιχάκια –και ποτέ με απλά λάστιχα- γιατί σπάζουν και στη συνέχεια αναγκάζεστε να τα κόβετε υπερβολικά. 
  • Και να μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε σωστά τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μετά το σαμπουάν σε κάθε λούσιμο και conditioner. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά το conditioner σε μορφή αφρού της σειράς Aqua Light του Pantene Pro-V που χαρίζει ανάλαφρα και ανυδατωμένα μαλλιά για 24 ώρες χωρίς να τα βαραίνει.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω