Τέλεια χείλη όλο το χρόνο!

Χείλη για φίλημα

Μάθετε πώς να βάζετε κραγιόν για τέλεια εμφάνιση και μεγαλύτερη διάρκεια.


Βήμα 1 – Προετοιμασία.
Τα όμορφα, απαλά χείλη χρειάζονται τακτική απολέπιση ώστε να πετύχετε ομοιόμορφη εφαρμογή και διάρκεια. Στη συνέχεια απλώστε ένα προϊόν ενυδάτωσης (lip balm). Με ένα μολύβι, στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν, ζωγραφίστε το περίγραμμα των χειλιών για να μην «τρέξει» το κραγιόν.

Βήμα 2 - Λεία χείλη.
Με μία μπατονέτα, βάλτε λίγο μέικ απ στο περίγραμμα των χειλιών σβήνοντάς το. Έτσι τα χείλη σας φαίνονται πιο γεμάτα, το περίγραμμα απαλαίνει και το κραγιόν σας διαρκεί περισσότερο. Απλώστε πολύ λίγη πούδρα για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Βήμα 3 – Μολύβι.
Απλώστε το μολύβι χειλιών από το κέντρο των χειλιών σας προς το εξωτερικό, καλύπτοντας ολόκληρα τα χείλη. Το μολύβι βοηθάει το κραγιόν να διαρκεί περισσότερο επειδή περιέχει λιγότερο κερί.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 4 – Γέμισμα.
Με ένα πινέλο απλώστε το κραγιόν πάνω από το μολύβι. Προσέξτε να μην ξεφύγετε από το περίγραμμα των χειλιών. Χρησιμοποιήστε κραγιόν στο ίδιο χρώμα με το μολύβι για να μην φαίνεται το περίγραμμα. 

Βήμα 5 – Αφήστε το σημάδι σας.
Ταμπονάρετε τα χείλη σας με  ένα χαρτομάντιλο. Έτσι το κραγιόν πιέζεται πάνω στα χείλη και διαρκεί περισσότερο καθώς αποφεύγετε ατυχήματα με κραγιόν πάνω στα δόντια σας.

Tip: Αν θέλετε να τονίσετε το σχήμα των χειλιών σας, απλώστε λιπ γκλος στο κέντρο τους. Το χειμώνα, για να μην γυαλίζουν πολύ έντονα, πιέστε τα χείλη μεταξύ τους αφού βάλετε το λιπ γκλος.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πάρα πολύ εύκολο

  • Αναφορά

Συμφωνώ με το χρήστη EV84. Απλά και κατανοητά!

  • Αναφορά

Απλά και κατανοητά τα βήματα

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω