Τα πιο έξυπνα TIPS μακιγιάζ που θα απογειώσουν το χτένισμά σου

Τα πιο έξυπνα TIPS μακιγιάζ που θα απογειώσουν το χτένισμά σου!

Μάθετε με απλά βήματα πώς να πετύχετε το τέλειο βάψιμο στα μάτια σας!


Για μια τέλεια εμφάνιση το πρωί ή για μια εντυπωσιακή έξοδο το βράδυ χρειάζεστε πάντα το ιδανικό μακιγιάζ που να ταιριάζει με την περίσταση και να αναδεικνύει το χτένισμά σας! Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέρνουμε πάντα καθώς συχνά υποκύπτουμε σε λάθη που μας οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εδώ, θα βρείτε σε απλά βήματα πώς να βάλετε την κατάλληλη σκιά, σαν επαγγελματίας! Για μια εμφάνιση που θα τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και θα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις!


Καθημερινό look σε αποχρώσεις του μοβ και του μπρονζέ 

Βήμα 1 –Περάστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μία βάση (primer) σκιάς ή μία κρεμώδης σκιά στο χρώμα του δέρματος. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα κάνει τις σκιές που θα βάλετε από πάνω πιο έντονες και να διαρκούν περισσότερο.

Βήμα 2 –Αναμίξτε την απόχρωση ενός Light χρυσού μαζί με μπρονζέ και απλώστε τις πάνω από το βλέφαρο.

Tip: Είναι προτιμότερο να αποφεύγετε να καλύπτετε ολόκληρο το βλέφαρο με σκούρα σκιά. Χρησιμοποιήστε τες καλύτερα στην άκρη του βλεφάρου σας.

Βήμα 3 –Έπειτα, περάστε στο κάτω μισό του βλεφάρου σας μια σκούρα καφέ απόχρωση μέχρι την άκρη του ματιού με κινήσεις προς τα έξω.

Βήμα 4 – Στη συνέχεια, βάλτε μια σκιά μωβ απόχρωσης όσο πιο κοντά γίνεται στη γραμμή των βλεφαρίδων σας και κατά μήκος, κάτω από το περίγραμμα των φρυδιών σας. 

Βήμα 5 –Τονίστε το πάνω μέρος των βλεφαρίδων σας με ένα μαύρο eyeliner, περνώντας όσο πιο κοντά γίνεται από την βάση τους.

Βήμα 6 -Τοποθετήστε στο τέλος, δύο ή τρεις στρώσεις μαύρης μάσκαρας επιμήκυνσης στην κορυφή των βλεφαρίδων σας και μία στρώση στις κάτω, ως τελευταία πινελιά.

Tip: Τα καστανά μάτια δείχνουν υπέροχα με σχεδόν όλες τις αποχρώσεις σκιών. Ωστόσο, για να τα τονίσετε ακόμα περισσότερο, σας προτείνουμε να επιλέγετε μια απαλή απόχρωση (όπως μωβ) σε συνδυασμό με μια σκουρόχρωμη σκιά στην άκρη του ματιού, συνδυασμένη με ένα σκούρο eyeliner.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αισθησιακό Smokey eye για βραδινή έξοδο

Βήμα 1 -Περάστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μία βάση (primer) σκιάς ή μία κρεμώδης σκιά στο χρώμα του δέρματος. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα κάνει τις σκιές που θα βάλετε από πάνω πιο έντονες και να διαρκούν περισσότερο.

Βήμα 2 – Αναμίξτε μια σκιά σε «ανοικτή» ασημένια απόχρωση μαζί με μια διακριτική σκιά και απλώστε τες ελαφρά σε όλο το βλέφαρο.

Βήμα 3 –Καλύψτε το κάτω μισό του βλεφάρου με μια μεταλλική απόχρωση μέχρι την άκρη του ματιού σας, απλώνοντάς τη κατά μήκος κάτω από το περίγραμμα των φρυδιών σας.

Βήμα 4 –Εφαρμόστε μια σκούρα απόχρωση όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας, αναμιγνύοντας τις σκιές καθώς τις απλώνετε προς τα έξω και κατά μήκος κάτω από το περίγραμμα των φρυδιών.  

Βήμα 5 -Τονίστε το πάνω μέρος των βλεφαρίδων σας με ένα μαύρο eyeliner, περνώντας το όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτές.

Βήμα 6 –Εφαρμόστε στο τέλος, δύο ή τρεις στρώσεις μαύρης μάσκαρας επιμήκυνσης στην κορυφή των βλεφαρίδων σας και μία στρώση στις κάτω, ως τελευταία πινελιά.

Tip: Για να συμπληρώσετε την τέλεια εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών για να δώσετε έναν extra τόνο στα φρύδια σας.

Tip: Το look με Smokey eyes είναι ιδανικό για βραδινή έξοδο. Ωστόσο, αν χρειάζεστε ακόμα πιο εντυπωσιακή λάμψη, τοποθετήστε προσεκτικά με το πινελάκι μια σκούρα σκιά κάτω από τη βάση των βλεφαρίδων.

Είστε έτοιμη!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω