Τα δυνατά σας σημεία... και δυνατά σημεία της Olay

Τα δυνατά σας σημεία... και δυνατά σημεία της Olay

Το πρόσωπό σας καθρεφτίζει τα πάντα! Τη διάθεσή σας, τη χαρά σας, τη λύπη, το αν γυρίσατε πρόσφατα από καλοκαιρινές διακοπές, την κούραση ή τη νύστα, την ευτυχία σας!


Όταν κάτι λέει τόσα πολλά, καλό είναι να το φροντίζετε ιδιαιτέρως, δε νομίζετε;

Το ιδανικό θα ήταν ένα serum που να χαρίζει «ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα» και μάλιστα, σε 5 μόνο ημέρες! Υποδεχτείτε στη ζωή σας το νέο serum Regenerist της Olay που κάνει ακριβώς αυτό, αλλά όχι μόνο!

Άλλο σημαντικό σημείο μιας γυναίκας είναι ο λαιμός της, ο οποίος λένε ότι προδίδει ακούσια την ηλικία της! Όχι πια! Γιατί το serum της Olay έχει στοχευμένη δράση και στο λαιμό, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε το πιο θηλυκό στοιχείο μιας γυναίκας: το ντεκολτέ. Είναι ένα σημείο που τραβάει τα βλέμματα, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να είναι πάντα η επιδερμίδα του λεία και απαλή. Για άλλη μια φορά, η Olay είναι η λύση. Το νέο serum Regenerist σας χαρίζει ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα σε 5 μόνο ημέρες σε 3 σημεία: στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Από δω και πέρα, μπορείτε να τα αποκαλείτε και τα πιο δυνατά σας σημεία. Με Olay!

Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

ειναι αρκετα καλο και σε γενικες γραμμες κανει αυτα που υποσχεται!!

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω