Μπράβο στο ρουζ!

Μπράβο στο ρουζ!

Μήπως το δέρμα σας χρειάζεται λίγη βοήθεια; Το ρουζ θα σας σώσει!


Αρκεί μια ιδέα χρώματος για να λάμψει το πρόσωπό σας από υγεία. Σαν να κάνατε τρέξιμο ή γιόγκα για μια ώρα… Εμπρός λοιπόν… βγάλτε το ρουζ!

Διαλέξτε την απόχρωση που κολακεύει την επιδερμίδα σας

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σας ταιριάζει το ανοικτό ροζ με αποχρώσεις του μπλε και το απαλό κοραλλί. Αν η επιδερμίδα σας είναι πιο σκουρόχρωμη, τότε οι τοπ επιλογές σας είναι το βιολετί, το κόκκινο και το πορτοκαλί. Αν δεν είσαστε σίγουρες, σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και πιέστε τα μάγουλά σας για να καταλάβετε το φυσικό χρώμα του δέρματός σας.

Σεβαστείτε τον τύπο της επιδερμίδας σας

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αν το δέρμα σας είναι κανονικό ή λίγο λιπαρό, χρησιμοποιήστε πούδρα. Αν βγάζετε κοκκινίλες, αποφύγετε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, αλλιώς το δέρμα σας θα φαίνεται σαν ερεθισμένο. Αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε μια πλούσια κρέμα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το ρουζ σε μορφή κρέμας είναι πραγματικά υπέροχο και σας χαρίζει φυσική λάμψη.

Εφαρμόστε το σωστά

Για τη σωστή εφαρμογή της πούδρας στα μήλα του προσώπου χρειάζεστε ένα μεγάλο πινέλο. Το ρουζ σε μορφή κρέμας εφαρμόζεται με μικρό σφουγγαράκι ή με τις άκρες των δακτύλων σας.

 Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς τόνους

Με τις αποχρώσεις της κρέμας μπορείτε να κάνετε γλυπτική στο πρόσωπό σας και να προσθέσετε λάμψη. Απλώστε την πιο σκούρα απόχρωση στα μάγουλά σας, στο σημείο που σχηματίζεται βαθούλωμα, και μετά απλώστε την στα ζυγωματικά. Βάλτε τη μεσαία απόχρωση στα ζυγωματικά και απλώστε τη μέχρι τα αυτιά. Περάστε την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην κορυφή των ζυγωματικών σας για να τα φωτίσετε.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω