Μακιγιάζ που διαρκεί όλη την ημέρα

Μακιγιάζ που διαρκεί όλη την ημέρα

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για υπέροχο μακιγιάζ μακράς διάρκειας!


Βήμα 1 - Προετοιμασία. Μια κάλη βάση μακιγιάζ (primer) είναι must για να προετοιμάσετε σωστά την επιδερμίδα σας πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ. Παράλληλα, σταθεροποιεί το μακιγιάζ πάνω στην επιδερμίδα και δεν το αφήνει να «τρέξει» κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βήμα 2 - Κάλυψη. Επιλέξτε ένα ελαφρύ foundation που είναι ταυτόχρονα εύκολο να δουλευτεί. Αναζητήστε foundation με συστατικά που ελέγχουν τη λιπαρότητα ή με ματ αποτέλεσμα και πάντα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο για επιπλέον προστασία. Για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους, εφαρμόστε απαλά το κονσίλερ με τα δάχτυλά σας στην περιοχή κάτω από τα μάτια· η θερμότητα της επιδερμίδας βοηθά στην εφαρμογή.

Βήμα 3 - Μάτια. Επιλέξτε κρεμώδη σκιά ματιών ή eyeliner σε μορφή gel για ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί και εφαρμόστε μόνο στην περιοχή του κινητού βλεφάρου. Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και συνεχίστε προς τα πάνω. Οι αποχρώσεις του τιρκουάζ, του μωβ και του χρυσού ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση δέρματος. Εφαρμόστε αδιάβροχη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες ώστε να μην «μουτζουρωθείτε» κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βήμα 4 – Μάγουλα και χείλη. Απλώστε κρεμώδες ρουζ στα μήλα του προσώπου με τα δάχτυλά σας πιέζοντας ελαφρά με κυκλικές κινήσεις για ένα πιο δροσερό και λαμπερό αποτέλεσμα. Απλώστε απαλά το υπόλοιπο προϊόν που έμεινε στα δάχτυλά σας στα χείλη σας προκειμένου να πάρουν μια ελαφριά απόχρωση.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 5 - Σταθεροποίηση. Με ένα μεγάλο μαλακό πινέλο, απλώστε διάφανη πούδρα σε όλο το πρόσωπο για ματ αποτέλεσμα και για να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ, χωρίς να παραλείψετε την περιοχή των αυτιών. Η διάφανη πούδρα είναι κατάλληλη για κάθε απόχρωση δέρματος.

Συμβουλή: Έχετε το κονσίλερ μαζί σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μπορείτε να διορθώσετε κάποια σημεία αν χρειαστεί.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω