Κανείς δεν θ΄αντισταθεί στο βλέμμα σας

Κανείς δεν θ΄αντισταθεί στο βλέμμα σας!

Όλα τα «φώτα» θα είναι στραμμένα πάνω σας! Γιατί εσείς θα αναδείξετε το τέλειο μακιγιάζ ματιών σας με τα πιο εντυπωσιακά και καλοσχηματισμένα φρύδια! Ανακαλύψτε πώς:


Τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του προσώπου μας και, με την κατάλληλη περιποίηση, αναδεικνύουν και συμπληρώνουν όλο το μακιγιάζ του προσώπου και κυρίως των ματιών μας. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας και δίνουν την «πολυπόθητη» ένταση στο βλέμμα μας! 

Γι’ αυτό, ακολουθήστε τα πολύτιμα tips μας

  • Πείτε «Όχι» στις υπερβολές!

Αυτή είναι η νούμερο ένα συμβουλή, γιατί στις περισσότερες από εμάς έχει συμβεί να «το παρακάνουμε» στην αποτρίχωση φρυδιών και να καταλήγουμε με λεπτότερα φρύδια από ότι θα θέλαμε. Τα λεπτά φρύδια παραπέμπουν πιο πολύ στη δεκαετία του 90. Σήμερα η μόδα προστάζει τα φυσικά, πλούσια και έντονα φρύδια. Οι τρίχες των φρυδιών ξανά-φυτρώνουν πολύ δύσκολα, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τυχόν υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα κενά. Αν λοιπόν οι τρίχες των φρυδιών σας δεν «εξέχουν»… αφήστε κάτω το τσιμπιδάκι! 

  • Βγάλτε τα προσεκτικά!

 Αν όμως πρέπει να κάνετε αποτρίχωση φρυδιών, ένα καλό και κοφτερό τσιμπιδάκι πρέπει γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας. Για να βεβαιωθείτε ότι βγάζετε μόνο όσες χρειάζεται, γεμίστε πρώτα τα φρύδια σας με ένα μολύβι και βγάλτε μόνο αυτές που «εξέχουν». 

Το «βγάλσιμο» των φρυδιών είναι δύσκολη υπόθεση! Όταν βγάζετε λοιπόν τα φρύδια σας, μην κοιτάτε μόνο σε ένα μικρό καθρέφτη αλλά προσπαθήστε να κοιτάτε και σε ένα μεγαλύτερο για να βλέπετε όλο σας το πρόσωπο και να φτιάχνετε το σχήμα που πραγματικά σας ταιριάζει.

Τέλος, πριν βγάλετε τις μακριές που «πετάνε», εντοπίστε τη ρίζα τους. Αν τυχόν η ρίζα της τρίχας είναι στη βάση του φρυδιού, προτιμήστε να κόψετε το τμήμα που εξέχει με ένα ψαλιδάκι παρά να τη βγάλετε ολόκληρη με το τσιμπιδάκι. Έτσι θα αποφύγετε τη δημιουργία κενών.

  • Τονίστε τα!

Τα έντονα φρύδια είναι must! Για να τα τονίσετε εύκολα και γρήγορα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Ξεκινώντας από το τέλος του φρυδιού, χτενίστε οριζόντια με φορά προς την μύτη χρησιμοποιώντας ένα από τα ειδικά τζελ φρυδιών ή μία διάφανη μάσκαρα. Μετά, χτενίστε τα προς την αντίθετη κατεύθυνση (από τη μύτη προς τα έξω) και λίγο ανοδικά. Έτσι τα φρύδια σας θα φαίνονται πιο πυκνά και πιο έντονα.

Tip: Mην πετάξετε το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα! Καθαρίστε το προσεκτικά και χρησιμοποιήστε αυτό για να χτενίζετε τα φρύδια σας. Θέλετε έξτρα κράτημα; Ψεκάστε πρώτα το βουρτσάκι με λίγη λακ μαλλιών και αρχίστε το «χτένισμα».

Αν έχετε κενά στα φρύδια σας, γεμίστε τα με λίγη σκιά ή ένα μολύβι στο χρώμα των φρυδιών σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε το φυσικό τους τόξο.

Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές και ετοιμαστείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα, πάνω σας!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καλές γιορτές σε όλους μας!!! Εύχομαι ό,τι καλυτερο!!!! Να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά με πολλές πολλές ''epithimies''.gr !!!

  • Αναφορά

Καλές γιορτές σε όλη την ομάδα σας , σας ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσφέρετε , είναι χρήσιμα και αναγκαία , επίσης και οι συμβουλές σας είναι καταπληκτικές !!!!!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω