6 συμβουλές για να δείχνετε υπέροχη σε 5 λεπτά

6 συμβουλές για να δείχνετε υπέροχη σε 5 λεπτά

Το μόνο που χρειάζεστε με αυτές τις απλές συμβουλές ομορφιάς είναι 5 λεπτά!


Με το γεμάτο της πρόγραμμα, το άγχος και την έλλειψη ύπνου, καμιά φορά η μαμά αισθάνεται (και δείχνει) λιγότερο λαμπερή. Αυτό μπορεί να διορθωθεί! Το μόνο που χρειάζεστε είναι 5 λεπτά και οι εύκολες συμβουλές ομορφιάς που σας προτείνουμε.

1. Η παλέτα σκιών (αρκούν δύο αποχρώσεις) είναι must. Απλώστε τη σκιά σε nude απόχρωση σε όλο το βλέφαρό σας και στο τόξο του φρυδιού. Στη συνέχεια, απλώστε τη μεσαίας απόχρωσης σκιά στην καμπύλη του ματιού σας, από το κέντρο έως την εξωτερική γωνία και «σβήστε» τα χρώματα μεταξύ τους.

2. Προστατέψετε την επιδερμίδα σας και καλύψτε τυχόν ατέλειες χρησιμοποιώντας μία κρέμα CC για λιπαρές επιδερμίδες, που θα σας δώσει ομοιόμορφο, ματ αποτέλεσμα. Απλώστε την με καθαρά δάχτυλα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

3. Κάντε καλύτερό σας φίλο το καφέ μολύβι ματιών. Χρησιμοποιήστε το για να τραβήξετε μια γραμμή στο πάνω και στο κάτω μέρος των ματιών σας, ώστε να τονίσετε το σχήμα τους. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε τα φρύδια σας, κάνοντας μικρές, ανάλαφρες κινήσεις.

4. Η κατάλληλη μάσκαρα μπορεί εύκολα να μετατρέψει μια απλή εμφάνιση σε εντυπωσιακή. Απλώστε μια-δυο στρώσεις, ξεκινώντας από τις ρίζες των βλεφαρίδων σας και με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ περάστε τις βλεφαρίδες έως την άκρη τους

5. Για νεανική λάμψη, χρησιμοποιήστε ένα ρουζ σε μορφή σκόνης που να απλώνεται εύκολα και να αναμειγνύεται αρμονικά με το make-up σας. Χαμογελάστε φυσικά και απλώστε μια μικρή στρώση (μπορείτε πάντα να προσθέσετε και άλλη στρώση αν είναι υπερβολικά απαλό το χρώμα) στα μήλα σας, χρησιμοποιώντας μία μεγάλη βούρτσα. Στη συνέχεια απλώστε το ρουζ προς τα αυτιά σας.

6. Τέλος, επιλέξτε ενα κραγιόν σε ουδέτερο χρώμα για φυσικό τελείωμα. Ταμπονάρετε τα χείλη σας με ενα χαρτομάντιλο και απλώστε άλλη μια στρώση.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω