hero

Τα νέα Old Spice είναι εδώ, πιο wild από ποτέ!

Με έναν πάνθηρα και μια τίγρη δίπλα σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στην περιποίησή σου! Οι νέες σειρές Old Spice αναδεικνύουν την «ατίθαση» πλευρά σου, με αρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις και με εντυπωσιακά, νέα designs, εμπνευσμένα από τα tattoos! Μη σταματάς να φροντίζεις τον εαυτό σου, εκφράσου ελεύθερα, ζήσε την Old Spice εμπειρία και ξύπνα το θηρίο που κρύβεις μέσα σου!

Old Spice Night Panther
Old Spice

Night Panther

«Άγριες» διαθέσεις και αυτοπεποίθηση!

Η σειρά Night Panther σε «ξυπνάει» με ένα ακαταμάχητο άρωμα φρεσκάδας και ζεστασιάς. Με έναν απολαυστικό συνδυασμό από μαύρη σοκολάτα, βανίλια και πικάντικες νότες εσπεριδοειδών!

Ξεκίνα με το Αφρόλουτρο και ολοκλήρωσε με το Αποσμητικό Στικ και το Αποσμητικό Body Spray, για σούπερ προστασία, χωρίς σημάδια στα ρούχα και με 0% άλατα αλουμινίου!

Old Spice Tiger Claw

Tiger Claw

Wild άρωμα, μαν-ταστική περιποίηση!

Γιατί η νέα σειρά Tiger Claw σού χαρίζει μία μοναδική εμπειρία στο ντους κι ένα συναρπαστικό άρωμα φρεσκάδας από γκρέιπφρουτ, σαγκουίνι και musk, όλη μέρα! Συνδυασμός που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να έχεις… άγριες διαθέσεις!

Δοκίμασε το Αφρόλουτρο, το Αποσμητικό σε Στικ και το Αποσμητικό Body Spray, για προστασία χωρίς σημάδια στα ρούχα και με 0% άλατα αλουμινίου, και νιώσε τον αναζωογονητικό συνδυασμό να ξυπνάει το δικό σου θηριώδες ένστικτο!

Old Spice
Old Spice
Old Spice