Χείλη για φίλημα!

Χείλη για φίλημα!

Θέλετε να έχετε πάντα όμορφα, γεμάτα, καλοσχηματισμένα χείλη; Ακολουθήστε μερικές συμβουλές που χαρίζουν λάμψη και φρεσκάδα στα χείλη με απόλυτα φυσικό τρόπο...


Λίγη γυμναστική

Η περιοχή των χειλιών λεπταίνει και χάνει τη ζωντάνια της σχετικά γρήγορα. Κι όμως, μπορείτε να χαρίσετε μια πιο λεία και σφριγηλή εμφάνιση στα χείλη σας εφαρμόζοντας μερικές απλές και αποτελεσματικές ασκήσεις. Με τις άκρες του δείκτη και του αντίχειρά σας δώστε ελαφρά τσιμπήματα στις παρυφές των χειλιών έως ότου το δέρμα αρχίσει να κοκκινίζει. Ξεκινήστε με το άνω χείλος και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το κάτω χείλος.

Προϊόντα που χαρίζουν σφριγηλότητα

Τα βάλσαμα (lip balm) περιέχουν ως βάση εκχυλίσματα πιπεριού, καυτερής πιπεριάς ή pro-menthol, και έχουν τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Έτσι τα χείλη δείχνουν πιο γεμάτα και το φυσικό χρώμα τους ενισχύεται, ενώ παράλληλα τονώνεται η μικροκυκλοφορία. Βάλτε λίγη ποσότητα lip balm πριν βγείτε από το σπίτι για άμεσα αποτελέσματα. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι αυτή η ευεργετική, ενισχυτική δράση δεν διαρκεί πολύ.

Μακιγιάζ ή η τέχνη της ψευδαίσθησης

Τα εργαλεία σας: ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος, λίγο μέικ-απ και ένα διάφανο λιπ γκλος.

  • Με το μολύβι σχηματίστε το περίγραμμα του στόματος ξεφεύγοντας ελάχιστα προς τα έξω από το φυσικό περίγραμμα ώστε τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα.
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

  • Προσέξτε ιδιαίτερα το βαθούλωμα στη μέση του άνω χείλους. Τονίζοντας το ελαφρά, μπορείτε να ομορφύνετε το χαμόγελό σας.

 

  • Με ένα πινέλο, βάλτε μια μικρή σταγόνα λιπ γκλος στη μέση του κάτω χείλους και απλώστε τη προς τα έξω σε όλη την επιφάνειά του. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άνω χείλος.

 

  • Ολοκληρώστε την περιποίηση τονίζοντας τις καμπύλες του στόματός σας. Ανασηκώστε τις κάτω γωνίες με λίγο μέικ-απ, ταμπονάροντας ελαφρά με ένα επίπεδο σφουγγαράκι με στρογγυλεμένες άκρες.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω