Βάλτε τέλος στα φθαρμένα νύχια!

Βάλτε τέλος στα φθαρμένα νύχια!

Πολλές γυναίκες έχουν προβλήματα με τα νύχια τους που ανοίγουν ή σπάνε, παρόλο που τα περιποιούνται κάνοντας τακτικά μανικιούρ. Μερικές φορές η μόνη λύση είναι να τα κόψετε πολύ κοντά. Αν θέλετε να το αποφύγετε, καλό είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βασικά tip.


  • Πρώτα από όλα, ποτέ μα ποτέ μην κόβετε τα νύχια σας αφού έτσι αδυνατίζουν και μετά ανοίγουν. Η καλύτερη λύση είναι να τα λιμάρετε δύο φορές την εβδομάδα με μια χάρτινη λίμα, αφού οι μεταλλικές είναι μάλλον πολύ σκληρές.
  • Πάντα λιμάρετε τα νύχια σας προς την ίδια κατεύθυνση για να μην ανοίγουν.
  • Κάθε βράδυ κάντε μασάζ στα νύχια σας με λίγη κρέμα για τα χέρια, βαζελίνη ή ακόμα και ελαιόλαδο. Όπως το δέρμα και τα μαλλιά, έτσι και τα νύχια είναι φτιαγμένα από κερατίνη και οι διατροφικές ελλείψεις είναι πιθανό να τα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Όμως, αν χρησιμοποιήσετε μαγιά μπύρας θα τα επαναφέρετε στην καλή τους κατάσταση!
  • Προσέχετε τα νύχια σας όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι. Φοράτε πάντα γάντια όταν πλένετε, αφού το καυτό νερό μαλακώνει τα νύχια και τα κάνει αδύνατα.
  • Αποφύγετε πάση θυσία τα ξεβαφτικά που περιέχουν ασετόν, αφού είναι πολύ σκληρά για τα νύχια σας και όλη η περιποίηση που θα τους κάνετε θα πάει χαμένη!

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω