Το τέλος της αντιηλιακής προστασίας

Το τέλος της αντιηλιακής προστασίας

Σταματάει ποτέ η ανάγκη για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία; ΟΙ εποχές αλλάζουν, αλλά ο ήλιος παραμένει σταθερά στη ζωή μας, ακόμη κι αν αυξομειώνεται η ένταση με την οποία μας προσεγγίζει.


Μπορεί να φτάσαμε αισίως στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώνουμε και να αφήνουμε την προστασία του δέρματος μας από την ηλιακή ακτινοβολία στην άκρη.

Υπάρχουν δεδομένα για τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή έκθεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου που έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Η γνωστή σε όλους τρύπα του όζοντος έχει σαν αποτέλεσμα να φτάνουν σε εμάς πιο πολλές και πιο επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες. Δυστυχώς η καταστροφή των κυττάρων είναι άμεση, γι' αυτό η αντηλιακή προστασία είναι θεμιτό να μειώνεται με τις εποχές αλλά όχι να εκλείπει.

Η ηλιοφάνεια στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλη και οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένεια μας.  Μία σειρά από φωτοαλλεργίες μπορούν να προκληθούν, η επιδερμίδα μπορεί να αφυδατωθεί και φυσικά η γήρανση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον ήλιο καθώς μειώνεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο του δέρματος.

Άλλωστε, οι ακτίνες UVA που είναι υπεύθυνες για τη φωτογήρανση έχουν την ίδια ένταση όπου κι αν βρίσκεστε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου! Σκεφτείτε την ομορφιά αλλά κυρίως την υγεία σας, λοιπόν, και πράξτε ανάλογα. Αγαπήστε τον ήλιο με μέτρο και εκτεθείτε πάντα με την κατάλληλη προστασία.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω