Tι κρύβεται πίσω από την φυσική ομορφιά

Tι κρύβεται πίσω από την «φυσική» ομορφιά;

Οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις! Με μία μόνο κίνηση μπορούμε πλέον να αποκτήσουμε μια αψεγάδιαστη, απαλλαγμένη από πόρους επιδερμίδα που αναδεικνύει όλη τη φυσική μας ομορφιά!


Νέες έρευνες από τους επιστήμονες της Olay Skin Care καταδεικνύουν ότι η υφή και οι πόροι της επιδερμίδας επηρεάζουν σημαντικά την αντίληψή μας ως προς την ηλικία, την υγεία και την ελκυστικότητα μιας γυναίκας. Δυστυχώς οι πόροι γίνονται πιο εμφανείς με το πέρασμα της ηλικίας, αλλοιώνοντας έτσι τη φυσική ομορφιά και νεανικότητα της επιδερμίδας.

 

Η Δρ Frauke Neuser, κύριος επιστημονικός συνεργάτης της P&G, αναφέρει:

«Στην Olay, αναζητούμε πάντα το επόμενο βήμα στη φροντίδα της επιδερμίδας. Διαπιστώσαμε ότι οι γυναίκες με μικρότερους ή λιγότερο ορατούς πόρους, που εμφανίζουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα, θεωρούνται νεότερες, υγιέστερες και πιο ελκυστικές. Αυτή η διαπίστωση ενέπνευσε τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης κρέμας CC Cream που συμβάλλει στην καταπολέμηση της εμφάνισης τόσο των πόρων όσο και των ρυτίδων μακροπρόθεσμα, και παράλληλα χαρίζει άμεσα αυτή την αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας που επιθυμούν οι γυναίκες.»

 

Έτσι, η Olay μας παρουσιάζει τη νέα κρέμα Olay Total Effects Pore Minimizer CC Cream, την πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη αντιγηραντική ενυδατική λύση από τη No 1 μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου παγκοσμίως1. Η νέα κρέμα Total Effects Pore Minimizer CC Cream της Olay περιορίζει μακροπρόθεσμα την εμφάνιση των πόρων και χαρίζει άμεσα μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα – και όλα αυτά με ένα μόνο εύκολο βήμα και χωρίς επαγγελματικά εργαλεία!

 

Η Total Effects Pore Minimizer CC Cream διατίθεται σε δύο αποχρώσεις και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει 7 πλεονεκτήματα σε 1 χαρίζοντας λαμπερή, υγιή επιδερμίδα με μια τέλεια, απαλλαγμένη από πόρους όψη:

 1. Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα
 2. Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων
 3. Ενισχύει τη φωτεινότητα
 4. Λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 5. Μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων
 6. Ενυδατώνει επιτυγχάνοντας σφιχτή όψη
 7. Αναπληρώνει την υγρασία

 

Πώς λειτουργεί;

Άμεσα Αποτελέσματα

Με τη χρήση της τεχνολογίας Smart Colour + 3D pore coverage, η νέα κρέμα Total Effects Pore Minimizer CC Cream της Olay αναπτύχθηκε για να χαρίζει άμεσα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην εμφάνιση της επιδερμίδας και να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων. Βασισμένη στην κλινική απεικόνιση διασταυρούμενης πόλωσης, η εν λόγω τεχνολογία περιορίζει τη θαμπάδα και διαχέει το φως που αντανακλάται από την επιφάνεια της επιδερμίδας ώστε να ελαχιστοποιείται η εμφάνιση των πόρων, να εξασφαλίζεται τέλεια κάλυψη και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά, λάμψη και ακτινοβολία της επιδερμίδας.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Μακροπρόθεσμα Οφέλη

Η Total Effects Pore Minimizer CC Cream της Olay περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της πολύπλευρης βιταμίνης B3 (επίσης γνωστής ως νιασίνης2) από όλα τα προϊόντα της γκάμας Total Effects της Olay. Η νιασίνη θρέφει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να βελτιώνει τον τόνο της εμφάνισης της επιδερμίδας και να περιορίζει την εμφάνιση των πόρων.

 

 

Δεν το λέμε μόνο εμείς:

Η νέα κρέμα Total Effects Pore Minimizer CC Cream της Olay έχει αποδειχθεί ότι δρα άμεσα και3:

 • Μειώνει την εμφάνιση των πόρων στο 80% των γυναικών
 • Μειώνει την εμφάνιση του ανομοιόμορφου χρωματισμού στο 94% των γυναικών
 • Βελτιώνει την ακτινοβολία της επιδερμίδας στο 91% των γυναικών

  

Η Total Effects Pore Minimizer CC Cream της Olay «εκμεταλλεύεται» όλες τις επιστημονικές εξελίξεις για να σας προσφέρει ξανά την φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας. Εκμεταλλευτείτε το!

  

 1. Εκτιμήσεις της P&G με βάση τις πληροφορίες της Nielsen σχετικά με τις πωλήσεις για την περίοδο Ιούλιος 2012 - Ιούνιος 2013
 2. Η νιασίνη μειώνει την εμφάνιση του μεγέθους των πόρων αντιμετωπίζοντας τα βασικά αίτια των διεσταλμένων πόρων και εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα βελτιώνοντας τη φυσική ενυδάτωση, την υφή και την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας όταν προστίθεται σε υψηλές συγκεντρώσεις σε υψηλής ποιότητας ενυδατικές κρέμες.
 3. Σύμφωνα με αξιολογήσεις εμπειρογνωμόνων βαθμολογητών

 

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Τι τιμη εχει η κρεμα αυτή? Θέλω και γω δείγμα

 • Αναφορά

πολυ ενδιαφερον μπορω να εχω δειγμα

 • Αναφορά

πολύ ενδιαφερουσα προταση

 • Αναφορά

πολύ ενδιαφέρον

 • Αναφορά

πολύ ενδιαφέρον. Το απλώνουμε πάνω από την ενυδατική κρέμα ημέρας?

 • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω