Τι άλλαξε στο βλέμμα σας;

Τι άλλαξε στο βλέμμα σας;

Το ξέρατε ότι τα φρύδια είναι ένα πραγματικά σημαντικό στοιχείο του προσώπου σας και μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς; Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι πάντοτε εντυπωσιακά.


Βήμα 1: βρείτε το σωστό σχήμα για τα φρύδια σας

Μην βιάζεστε. Αν έχετε πυκνά φρύδια, μην τα λεπτύνετε πολύ από τη μια μέρα στην άλλη. Μελετήστε πρώτα το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας. Είναι ίσια; Καμπυλωτά; Ή μήπως τοξωτά; Έχετε πάντα στο μυαλό σας το σωστό σχήμα, κάθε φορά που βγάζετε τα φρύδια σας.

 

Βήμα 2: βγάλτε προσεκτικά τις τρίχες

Βγάζετε πάντα τις τρίχες που βρίσκονται κάτω από το φρύδι, ποτέ αυτές που βρίσκονται από πάνω. Ο στόχος σας είναι να ανασηκώσετε τη γραμμή των φρυδιών σας, και όχι να τα κάνετε επίπεδα. Αποφύγετε επίσης να βγάλετε πολλές τρίχες από την εσωτερική γωνία του ματιού. Το φρύδι μοιάζει ψεύτικο αν δεν είναι ευθυγραμμισμένο με την εσωτερική γωνία του ματιού.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Βήμα 3: προσοχή στην ισορροπία

Δουλεύετε εναλλάξ και στα δύο φρύδια. Βγάλτε πρώτα μερικές τρίχες από το δεξί φρύδι, περάστε μετά στο αριστερό και συνεχίστε πάλι με το δεξί. Έτσι, θα μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα το συνολικό αποτέλεσμα.

 

Βήμα 4: καθορίστε τα όριά σας

Τοποθετήστε ένα μολύβι κατακόρυφα ακουμπώντας το στα ρουθούνια σας. Αφαιρέστε όλες τις τρίχες των φρυδιών που φυτρώνουν πέρα από το όριο του μολυβιού (προς την πλευρά της μύτης). Έπειτα τοποθετήστε το μολύβι διαγώνια από τη βάση της μύτης έως την εξωτερική γωνία του ματιού. Αφαιρέστε όλες τις τρίχες των φρυδιών που φυτρώνουν πέρα από το όριο του μολυβιού (προς την πλευρά του αυτιού).

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Προσοχή κορίτσια στα φρύδια..!! Αν τα χαλάσει μια φορά η αισθητικός χρειάζονται πολύ χρόνο για να τα επαναφέρετε..!!

  • Αναφορά

το φρυδι παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο βλεμμα..ενα μολυβι για να γεμιζουμε τυχον κενα ειναι απαραιτητο οπλο ομορφιας

  • Αναφορά

ούτε κ εγω.. :/

  • Αναφορά

Sto bhma 4 den katalaba thn deuterh kinhsh.

  • Αναφορά

Το 4ο βήμα πολύ βοηθητικό.. :)))))

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω