Θέλετε καλύτερη επιδερμίδα χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις;

Θέλετε καλύτερη επιδερμίδα χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις;

Υπάρχουν άλλοι τρόποι πολύ πιο ήπιοι και εύκολοι να τους υιοθετήσετε, οι οποίοι υπόσχονται να κρατήσουν τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας του προσώπου.


  • Ενισχύστε με τις σωστές βιταμίνες τον οργανισμό σας. Κάντε το με δύο τρόπους: αρχικά με τη διατροφή η οποία μπορεί και πρέπει να είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, λιπαρά οξέα αλλά και με συμπληρώματα διατροφής που καλύπτουν το όποιο «κενό» υπάρχει στις ανάγκες του οργανισμού. Η βιταμίνη Ε είναι σταθερή αξία στις «βιταμίνες της ομορφιάς».
  • Βάλτε το σωστό καθαρισμό στο καθημερινό σας πρόγραμμα, πρωί και βράδυ και μην τον αμελείτε ποτέ! Ξεκινήστε με την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών, προχωρήστε με την απομάκρυνση του make-up και στη συνέχεια πλύνετε με ειδικά καθαριστικά όλο το πρόσωπο για να απομακρύνετε κάθε ίχνος ρύπου ή μακιγιάζ.   
  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης προσώπου που δρουν σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα, όπως την Olay Regenerist CC που ανήκει στην κατηγορία προϊόντων «3 σε 1». Είναι η 1η κρέμα Complexion Corrector με τριπλή σύνθεση για αποκατάσταση του τόνου της επιδερμίδας άμεσα και με την πάροδο του χρόνου. Με την Olay Regenerist CC θα καθυστερήσετε μία θεραπεία laser*, όπως δήλωσε το 79% των γυναικών** που την χρησιμοποίησαν.
  • Μάθετε κάποιες βασικές κινήσεις για να κάνετε μόνες σας μασάζ προσώπου. Είναι μια φυσική και πολύ αποτελεσματική «θεραπεία» νεότητας ενώ μπορεί να είναι ταυτόχρονα ευχάριστη. Κάνοντας κάποιες πιέσεις σε καίρια σημεία – όπως γύρω από τα μάτια και στο πλάι της μύτης- και κάποια τσιμπηματάκια –όπως στην γραμμή του πηγουνιού- θα δείτε τις γραμμές του προσώπου σας να «ανορθώνονται» και να είναι πιο ξεκούραστες.

 * το αποτέλεσμα δεν ισοδυναμεί με αισθητική επέμβαση. Αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών μετά από χρήση 8 εβδομάδων, 67 γυναικών, Αγγλία Οκτ. 2012.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

** Γυναίκες που σκέφτονταν τη θεραπεία Laser.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Poli kali.

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω