Στόχοι ομορφιάς για το 2015

Στόχοι ομορφιάς για το 2015!

Ο νέος χρόνος είναι μια υπέροχη ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους ομορφιάς και περιποίησης. Κάντε το!


Σώμα

Συνήθως αγνοείτε το σώμα τους περισσότερους μήνες και επικεντρώνεστε σε αυτό –με πανικό- τους ζεστούς μόνο μήνες. Αν αλλάξετε νοοτροπία αυτή τη χρονιά και ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σώματός σας σε μόνιμη βάση, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν! Εντοπίστε τι θα θέλατε να βελτιώσετε και βρείτε τον τρόπο να το επιτύχετε. Λιγότερα κιλά, πιο σφιχτή επιδερμίδα, καλύτερη στάση σώματος; Όποιο κι αν είναι το ζητούμενο αποφασίστε να το καταφέρετε. Άσκηση, ειδικές θεραπείες, κρέμες ενυδάτωσης και σύσφιξης σε καθημερινή βάση, είναι όλα στη διάθεσή σας και περιμένουν να τα αξιοποιήσετε!

Πρόσωπο

Μήπως αλλάζουν οι ανάγκες περιποίησης του προσώπου σας; Σίγουρα! Σε κάθε ηλικία και  κάθε εποχή, χρειάζεστε κάτι διαφορετικό για να έχετε πάντα όμορφο, νεανικό δέρμα. Διαθέστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, πρωί και βράδυ, για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου σας και εντάξτε στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σας το συνδυασμό πίλινγκ και μάσκας. Μην ξεχνάτε ποτέ την αντηλιακή προστασία -όλες τις εποχές- και αφεθείτε κάποιες φορές μέσα στον χρόνο στα χέρια μιας ειδικού για να απολαύσετε ένα facial. Το δέρμα σας θα είναι χαρούμενο και θα το δείχνει!  

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Μαλλιά

Μη συμβιβάζεστε. Διεκδικήστε το καλύτερο για τα μαλλιά σας! Το πιο όμορφο και εύκολο κούρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και «φτιάχνεται» γρήγορα ώστε να είστε πάντα περιποιημένες. Το πιο λαμπερό και κολακευτικό χρώμα για την επιδερμίδα σας. Τα πιο υγιή και πλούσια μαλλιά που χαρακτηρίζουν την εμφάνισή σας. Για να είστε σίγουρες ότι θα τα έχετε ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το νέο Pantene Pro-V, που περιέχει αντιοξειδωτικούς παράγοντες αποτροπής φθοράς για ορατά πιο υγιή μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο! Μέρα με την ημέρα θα τα βλέπετε όλο και πιο υγιή και λαμπερά και θα ξεχάσετε οποιαδήποτε σημάδια φθοράς μπορεί να είχατε εντοπίσει στο παρελθόν.

Το μέλλον διαγράφεται όμορφο για το 2015! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω