Στο στίβο της ομορφιάς

Στο στίβο της ομορφιάς

Μία γυναίκα δεν αφήνει ποτέ απεριποίητο τον εαυτό της!


Η ομορφιά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που δεν πρέπει να παραλείπουμε ποτέ αν θέλουμε ένα διατηρήσουμε τη νεανικότητα και την καλή εμφάνιση του δέρματός μας για πολλά χρόνια ακόμη.

Η τεχνολογία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και τα προϊόντα που εμφανίζονται στην αγορά παρέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά στην επιδερμίδα και τη φροντίζουν σε βάθος.

Ο σωστός συνδυασμός προϊόντων που καλύπτουν όλα τα βήματα της περιποίησης δίνει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ο ορός αποτελεί την αρχή στην περιποίηση. Είναι το πρώτο βήμα, καθώς τα ενεργά συστατικά του εισχωρούν πρώτα στην επιδερμίδα εστιάζοντας σε ό,τι μας απασχολεί: ρυτίδες, σύσφιγξη, ενυδάτωση, πανάδες.

Στη συνέχεια ακολουθεί η κρέμα που συμπληρώνει τις δράσεις και ολοκληρώνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Ο ορός είναι απαραίτητος, ειδικά καθώς περνάνε τα χρόνια και οι ανάγκες γίνονται περισσότερες και μεγαλύτερες.

Ωστόσο υπάρχουν έξυπνες λύσεις, όπως η Olay, Anti Wrinkle 2 σε 1 Firm & Lift Κρέμα Ημέρας & Ορός Σύσφιξης. Τώρα η επιδερμίδα σας μπορεί να δείχνει νεότερη, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να ξοδέψετε πολλά.

Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω