Σταματήστε το χρόνο!

Σταματήστε το χρόνο!

Το πέρασμα του χρόνου μοιάζει να μπορεί να σταματήσει και να αλλάξει φορά, αφήνοντας πίσω λάθη του παρελθόντος στην περιποίηση της επιδερμίδας.


Πριν λίγα χρόνια ακούγατε για ρυτίδες, χαλάρωση, θαμπάδα στην επιδερμίδα και νοιώθατε ότι δε θα σας αγγίξουν ποτέ αυτά τα θέματα. Καθώς, όμως, ο χρόνος κυλά αφήνει τα σημάδια του πάνω στην επιδερμίδα και όταν αντικρίζετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που αρχίζουν να εμφανίζονται, συνειδητοποιείτε πόσο λάθος κάνατε που δεν φροντίσατε το δέρμα του προσώπου σας επιμελώς νωρίτερα.

Είναι αλήθεια ότι το προλαμβάνειν είναι σοφό. Αλλά από την άλλη, ποτέ δεν είναι αργά να μπείτε σε μία σειρά και να μάθετε να δίνετε στο δέρμα όσα χρειάζεται για να διατηρηθεί νέο και σφριγηλό. Η διατροφή, ο ύπνος, ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για την υγεία και την καλή του εμφάνιση, αλλά δεν αρκούν. Την υγρασία και τα στοιχεία που χρειάζεται το δέρμα μπορεί να τα πάρει μόνο με την κατάλληλη τακτική περιποίηση με κρέμες και ορούς.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Οι προηγμένες φόρμουλες όπως αυτή της Olay με βιοπεπτίδια και βιταμίνη Β3, που ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και μέσα σε δύο εβδομάδες έχει ορατά αποτελέσματα στη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, είναι αυτό που ζητάει το πρόσωπο σας. Δεν χρειάζονται «δραστικές λύσεις» που φτάνουν στο ιατρείο.

Αρκεί να συνειδητοποιήσετε ότι το δέρμα σας σάς χρειάζεται καθημερινά και να ξεκινήσετε μία ρουτίνα που δεν θα χαλάτε ποτέ: Καθαρισμός πρωί και βράδυ που θα ακολουθείται από το serum και την κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μία με δύο φορές την εβδομάδα εντάξτε μία μάσκα στην περιποίηση και ο χρόνος θα είναι πολύ ευγενικός μαζί σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω