Σκέφτεστε να δοκιμάσετε μία θεραπεία προσώπου laser;

Σκέφτεστε να δοκιμάσετε μία θεραπεία προσώπου laser;

Έχετε αρχίσει να βλέπετε στην επιδερμίδα του προσώπου σας κάποια σημάδια του χρόνου και θέλετε απλά να τον γυρίσετε πίσω, ακόμα και εάν χρειαστείτε θεραπεία laser. Ενημερωθείτε πρώτα και μετά αποφασίστε.


Το ιατρείο του δερματολόγου και του πλαστικού χειρουργού φαντάζουν σαν τον πιο πιθανό προορισμό στο άμεσο μέλλον για σας; Ψάχνετε ακατάπαυστα να βρείτε ποια θεραπεία σας ταιριάζει για να επαναφέρει την όψη νεότητας και την αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα σας. Υπάρχει πληθώρα θεραπειών. Τις γνωρίζετε;

Το πίλινγκ μικροκρυστάλλων κάνει ήπια απολέπιση και η δερμοαπόξεση δίνει λάμψη, -και οι δύο θεωρούνται αρκετά ανώδυνες. Η μεσοθεραπεία, κατά την οποία εκχύνονται βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και άλλα συστατικά κάτω από την επιδερμίδα, προσδίδει ενυδάτωση, ενώ υπάρχουν άλλες πιο «πολύπλοκες» θεραπείες. Το PRT που είναι μία καινούρια πρωτοποριακή θεραπεία, ξεκινά με αιμοληψία και προχωρά με τη μορφή της μεσοθεραπείας, με ένεση ή χωρίς, με αποτέλεσμα να περνάει τα συστατικά βαθιά μέσα στο δέρμα. Ανάπλαση γίνεται με μηχάνημα που χρησιμοποιεί υπέρυθρες και ραδιοσυχνότητες, αλλά και με το Fractional - ένα μηχάνημα που κινητοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο είναι λίγο πιο επεμβατικό. Και, φυσικά, ο γιατρός που θα επισκεφθείτε θα σας προτείνει κάποια από τις παραπάνω ή κάποια άλλη θεραπεία που ταιριάζει στο ζητούμενο που θέτετε.

Είστε έτοιμες όμως για ένα τέτοιο βήμα; Για τον κόπο, το κόστος και ό,τι άλλο αυτό μπορεί να σημαίνει; Αναλογιστείτε μήπως βιάζεστε και δεν έχετε κάνει οι ίδιες ό,τι μπορείτε για το δέρμα σας. Δοκιμάστε να «επέμβετε» μόνες σας με τη νέα μοναδική καινοτομία της Olay,  Regenerist CC κρέμα προσώπου με 3-σε-1. Είναι η 1η κρέμα Complexion Corrector με τριπλή σύνθεση για αποκατάσταση του τόνου της επιδερμίδας άμεσα και με την πάροδο του χρόνου. Το 79% των γυναικών που χρησιμοποίησαν την Olay Regenerist CC θα καθυστερούσαν μία θεραπεία laser*. Ξεκινήστε σήμερα να την χρησιμοποιείτε και ίσως κι εσείς μεταθέσετε αυτήν την επίσκεψη στο ιατρείο, γιατί δεν θα τη χρειάζεστε πλέον!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

* Γυναίκες που σκέφτονταν τη θεραπεία laser

** το αποτέλεσμα δεν ισοδυναμεί με αισθητική επέμβαση. Αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών μετά από χρήση 8 εβδομάδων, 67 γυναικών, Αγγλία Οκτ. 2012.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω