Πάντα πιο δυνατές μαζί

Πάντα πιο δυνατές μαζί

Κορίτσια σε όλο τον κόσμο μας δείχνουν τι σημαίνει να κάνεις πράγματα #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.


Μόνη σου, είσαι υπέροχη. Μαζί, είμαστε καταπληκτικές και κάνουμε τη διαφορά.

Ξεκινώντας τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας το 2014, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να διατηρήσουν την αυτοπεποίθησή τους στην εφηβεία και μετέπειτα, δείχνοντάς τους ότι είναι καταπληκτικό να κάνουν πράγματα #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η χρήση της φράσης «σαν κορίτσι» είναι προσβλητική για μία έφηβη και τραυματίζει την αυτοπεποίθησή της. Ξεκινήσαμε μια συζήτηση για να βοηθήσουμε να αλλάξει αυτό με το κοινωνικό πείραμα και την ταινία μας #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ. Και εκατομμύρια κορίτσια από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά. Μάλιστα, πολλές από εσάς ξεκινήσατε ένα κίνημα: Μοιραστήκατε τα βίντεο και τις προσωπικές ιστορίες σας, και δείξατε στον κόσμο ότι το να κάνετε πράγματα #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ είναι πραγματικά απίθανο.

 

Μαζί, αλλάζουμε τη σημασία της φράσης κάνω πράγματα #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ. Και το κίνημά μας μεγαλώνει και ενισχύεται καθημερινά. Σας ευχαριστούμε για αυτά που μοιράζεστε μαζί μας. Συνεχίστε να κάνετε πράγματα #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ. Είναι αποτελεσματικό.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα