Ομορφιά με τρόπο ή κόπο;

Ομορφιά με τρόπο ή κόπο;

Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στην αντίληψη ότι «η ομορφιά θέλει κόπο» και να ανακαλύψουμε τρόπους να είμαστε όμορφες χωρίς κόπο, εύκολα και όπως θέλουμε εμείς.


  • Αν κάνετε διαρκώς δίαιτες που είτε δεν έχουν αποτελέσματα ή δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά, αλλάξτε τις. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό και τον ψυχισμό σας. Επισκεφθείτε έναν διαιτολόγο. Μπορεί να σας κοστίσει κάτι, αλλά σίγουρα θα έχει πιο γρήγορα και άκοπα αποτελέσματα από τις δίαιτες «μιας φίλης», και θα σας φέρει αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια. Επιπλέον, θα είστε σίγουρες ότι δεν κάνετε κακό στον οργανισμό σας, αφού η δίαιτα ή η διατροφή που θα σας προτείνει θα είναι φτιαγμένη ειδικά για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες, πράγμα που σημαίνει ότι θα ικανοποιεί και τις γευστικές σας ιδιαιτερότητες.
  • Αν το να χτενίζεστε μόνες στο σπίτι σας παίρνει περισσότερο από μιάμιση ώρα, τότε σίγουρα δεν έχετε βρει τα κατάλληλα εργαλεία, τα προϊόντα που κάνουν το χτένισμα στο σπίτι παιχνιδάκι και τον τρόπο να τα χειρίζεστε όλα αυτά υπέρ σας. Ξεκινήστε αλλάζοντας βασικές κινήσεις που κάνετε. Παρατηρήστε ποια θερμαντικά εργαλεία χρησιμοποιεί ο κομμωτής σας ή ρωτήστε τον ποια σας χρειάζονται για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Κάντε το ίδιο για τα προϊόντα που προετοιμάζουν τα μαλλιά αλλά και γι’ αυτά που διατηρούν το αποτέλεσμα. Όσο για τη σωστή τεχνική, χρειάζεται κάποια «εκπαίδευση»! Φωνάξτε μια φίλη σας και κάντε πρακτική.
  • Αν οι μέθοδοι αποτρίχωσης που χρησιμοποιείτε δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, απλά δοκιμάστε το  Silk-épil 5 Young Beauty. Δεν χρειάζεται ούτε να πονάτε και να υποφέρετε, ούτε να περιμένετε να μεγαλώσουν όλες οι τρίχες για να προχωρήσετε στην επόμενη αποτρίχωση, εγκλωβίζοντας τα πόδια σας μέσα σε παντελόνια. Η αποτρίχωση μπορεί να είναι ταυτόχρονα μία ευχάριστη εμπειρία ομορφιάς, όταν γίνεται με το Silk-épil 5 Young Beauty, που βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό άνεσης και αποτελεσματικότητας. Διαθέτει κυλίνδρους μασάζ υψηλής συχνότητας που διεγείρουν ενεργά το δέρμα σας για επιπλέον απαλή αποτρίχωση και δροσιστικό γάντι που δροσίζει και προετοιμάζει το δέρμα σας πριν την αποτρίχωση και το καταπραΰνει μετά. Η εύχρηση αυτή αποτριχωτική συσκευή αφαιρεί απαλά ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες από τη ρίζα.
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω