Όμορφη διάθεση κάθε μέρα, με λαμπερό, καθαρό πρόσωπο!

Όμορφη διάθεση κάθε μέρα, με λαμπερό, καθαρό πρόσωπο!

Ένας οδηγός, βήμα προς βήμα, για τον καθαρισμό του προσώπου σας και για κάθε τύπο δέρματος.


Καθιερώστε μία ρουτίνα καθαρισμού για τις ανάγκες του δικού σας δέρματος. Εάν είναι:

Ξηρό ή ευαίσθητο

Χρησιμοποιείστε γαλάκτωμα καθαρισμού αντί για αφρό για να αποφύγετε την αφυδάτωση του δέρματος και μην χρησιμοποιείτε προϊόντα με mineral oils και οινόπνευμα, τα οποία μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα. Επιλέξτε ένα προϊόν απολέπισης χωρίς κόκκους ή με ένζυμα και, μετά τη χρήση του, εφαρμόστε ενυδατική μάσκα για να αποκατασταθεί η υγρασία.  Με αυτή την απλή διαδικασία εξασφαλίζετε ότι δεν παραφορτώνετε το δέρμα σας με συστατικά και ελαχιστοποιείτε τυχόν αντιδράσεις. 

Κανονικό και μικτό δέρμα

Υπάρχει ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς πολλά προβλήματα. Ίσως χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη λιπαρή ζώνη Τ και να χρησιμοποιείτε ένα ενυδατικό προϊόν, εάν τα μάγουλά σας τείνουν να είναι πιο ξηρά από το υπόλοιπο πρόσωπο. Η τακτική απολέπιση θα διατηρήσει το δέρμα υγιές, ενώ μία εβδομαδιαία μάσκα θα ικανοποιήσει συγκεκριμένες ανάγκες, όπως η αναζωογόνηση. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Λιπαρό δέρμα ή δέρμα με τάση για ακμή

 Ένα καλής ποιότητας προϊόν καθαρισμού είναι η βάση για καθαρή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια.  Χρησιμοποιήστε προϊόντα με συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, το θείο και η άργιλος, που απομακρύνουν το περιττό σμήγμα και τις ακαθαρσίες. Αναζητήστε συνθέσεις που δεν περιέχουν λάδι, αποφύγετε τα προϊόντα με πλούσια υφή και κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.   Αφαιρέστε οπωσδήποτε το μακιγιάζ πριν από τον ύπνο για να μην φράζουν οι πόροι.

Ώριμο

Αναζητήστε προϊόντα κατά των ρυτίδων ή με δράσεις ανόρθωσης (lifting) και φροντίστε να αφαιρείτε καθημερινά το μακιγιάζ για να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκο.  Τα γαλακτώματα και οι λοσιόν καθαρισμού τείνουν συνήθως να ωφελούν τις γυναίκες που παρουσιάζουν αφυδάτωση, ενώ μία μάσκα σύσφιξης ή πλούσια σε κολλαγόνο θα διατηρήσει το δέρμα σφριγηλό και νεανικό. 

Μικρό μυστικό: Μην καθαρίζετε το δέρμα σας με υπερβολικά ζεστό ή κρύο νερό. Χρησιμοποιείτε πάντα χλιαρό νερό για να αποφύγετε την υπερδιέγερση και την αυξημένη ευαισθησία. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114