Όμορφα νύχια κάθε στιγμή

Όμορφα νύχια κάθε στιγμή!

Συμβουλές για να έχετε πάντα όμορφα χέρια με περιποιημένα και καλοσχηματισμένα νύχια.


Βήμα προς βήμα

1. Χρώμα. Τα βερνίκια νυχιών βγαίνουν σε αφθονία χρωμάτων. Επιλέξτε ένα χρώμα σε ματ ή γυαλιστερή απόχρωση που ταιριάζει με το μακιγιάζ και το ντύσιμό σας.

2. Λιμάρισμα. Τα σκούρα χρώματα δείχνουν καλύτερα σε κοντά νύχια.

3. Θρέψη. Απομακρύνετε τα πετσάκια σπρώχνοντάς τα προς τα πίσω και φροντίστε να διατηρείτε την περιοχή ενυδατωμένη χρησιμοποιώντας ειδικό λάδι ή βάλσαμο. Τα απεριποίητα πετσάκια καταστρέφουν την εικόνα του μανικιούρ.

Επιλέξτε χρώμα και λιμάρετε Απομακρύνετε τα πετσάκια
σπρώχνοντάς τα προς τα πίσω
4. Προστασία.
Εφαρμόστε μια καλή κρέμα χεριών, ειδικά τον χειμώνα που τα χέρια γίνονται ξηρά και τραχιά. Χρησιμοποιείτε πάντοτε κρέμα χεριών με δείκτη ηλιακής προστασίας (SPF), είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας.

5. Λεία επιφάνεια. Για λεία επιφάνεια, εφαρμόστε ειδική βάση που γεμίζει τις ραβδώσεις (ridge filler) ή λιμάρετε με buffer. Τόσο οι μεταλλικές όσο και οι ματ αποχρώσεις στα βερνίκια αναδεικνύονται καλύτερα όταν η επιφάνεια του νυχιού είναι λεία. Όταν χρησιμοποιείτε buffer, φροντίστε να μην βάζετε πολλή δύναμη, καθώς ενδέχεται τα νύχια να λεπτύνουν υπερβολικά και να σπάνε ευκολότερα.

Προστασία Λεία επιφάνεια6. Βάψιμο.
Απλώνετε πάντοτε βάση, δύο στρώσεις βερνικιού (εκτός εάν μία επαρκεί για να πετύχετε το επιθυμητό χρώμα) και μια στρώση top coat.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
Βάψτε

Εξοικονόμηση χρημάτων!

Η μόδα στα χρώματα των βερνικιών αλλάζει συνεχώς, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε ακριβά επώνυμα βερνίκια. Παίξτε με τα χρώματα, αλλάζοντας συχνά χρώμα στα νύχια σας. Ξοδέψτε χρήματα για βερνίκι καλύτερης ποιότητας εάν βρείτε ένα συγκεκριμένο χρώμα που σας αρέσει πολύ και το χρησιμοποιείτε συχνά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξοικονόμηση χρόνου!

Όταν το μανικιούρ σας έχει χαλάσει, αντί να αφαιρέσετε τα υπολείμματα βερνικιού από τα νύχια σας, βάψτε τα με ένα πιο σκούρο χρώμα. Έτσι θα καλύψετε τις ατέλειες και το νέο χρώμα θα στεγνώσει πολύ πιο γρήγορα.

Χρήσιμες συμβουλές

1. Όλα είναι θέμα υφής! Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και παίξτε με τη σουέντ, ματ και μεταλλική εκδοχή του.

2. Εάν δεν έχετε χρόνο να βάλετε κρέμα χεριών, μία σταγόνα ειδικού λαδιού για πετσάκια αρκεί για να μεταμορφώσει στη στιγμή τα απεριποίητα νύχια.

3. Τρίψτε ελαφρά τα νύχια σας με σαπούνι και ζεστό νερό πριν τα βάψετε. Το βερνίκι ξεφτίζει δυσκολότερα εάν η επιφάνεια του νυχιού είναι ξηρή.

4. Εφαρμόστε μια στρώση top coat κάθε τέσσερις με πέντε ημέρες ώστε το μανικιούρ να μην χαλάει τόσο εύκολα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω