5 τρόποι να ανανεώσετε τη φροντίδα του προσώπου σας μετά το καλοκαίρι

5 τρόποι να ανανεώσετε τη φροντίδα του προσώπου σας μετά το καλοκαίρι

Η περιποίηση του προσώπου δεν πρέπει να παραμένει ίδια όλο το χρόνο. Στη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας τέλεια και λαμπερή!


Προστασία με δείκτη SPF

Πιστεύετε ότι τώρα, που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πια προϊόντα αντηλιακής προστασίας; Ξανασκεφτείτε το! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τόσο το φθινόπωρο όσο και η άνοιξη είναι οι εποχές στις οποίες είμαστε πιο ευάλωτοι στις ακτίνες UV. Παρόλο που το φθινόπωρο οι ακτίνες UVB -υπεύθυνες για το μαύρισμα και τα εγκαύματα- δεν είναι τόσο ισχυρές, οι ακτίνες UVA που προκαλούν καρκίνο του δέρματος και πρόωρη γήρανση παραμένουν εξίσου δυνατές. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιμένετε στην αντηλιακή προστασία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Δοκιμάστε την κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία Olay Total Effects Featherweight Moisturiser SPF15 που βοηθάει στη μείωση των βλαβερών συνεπειών του ήλιου.

«Ακούστε» την επιδερμίδα σας

Η επιδερμίδα σας αντιδρά συνέχεια στις αλλαγές του περιβάλλοντος. Με την πτώση της θερμοκρασίας, μπορεί λοιπόν να παρατηρήσετε ευαισθησία, αίσθηση τραβήγματος, ξηρότητα και ερεθισμό. Μια πρόταση για τη νύχτα, όπως το Olay Regenerist Ελιξήριο Ανανέωσης Νύχτας, είναι ιδανική για την ανανέωση του προσώπου σας όσο εσείς κοιμάστε, για πιο λεία και σφριγηλή όψη το πρωί! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες ενυδατικού ελαίου στην ενυδατική σας κρέμα, όταν νιώθετε πιο έντονη αίσθηση τραβήγματος. Θα είναι χρήσιμο επίσης να συμβουλευτείτε τον απόλυτο οδηγό για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Μάσκα προσώπου

Η επιδερμίδα σας μπορεί να παρουσιάσει ξηρότητα, ερυθρότητα και ευαισθησία το φθινόπωρο, ιδίως αν στη διάρκεια του καλοκαιριού εκτεθήκατε στον ήλιο, το χλώριο και το αλάτι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.  Μια μάσκα προσώπου με ενυδατικά έλαια μπορεί να σας προσφέρει την απαιτούμενη ενυδάτωση και τόνωση. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εντατική ενυδάτωση

Αν ανήκετε στις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν toner, είναι καιρός να αναθωρήσετε τις απόψεις σας και να το συμπεριλάβετε στην ρουτίνα περιποίησής σας. Για να έχετε λαμπερή επιδερμίδα, τα κύτταρά σας χρειάζονται συνεχή ενυδάτωση. Αυτό γίνεται ακόμα πιο απαραίτητο όταν αλλάζουν οι εποχές, λόγω της εναλλαγής ανάμεσα στις κρύες θερμοκρασίες του εξωτερικού περιβάλλοντος και της ζέστης μέσα στο σπίτι. Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε ένα toner και στη συνέχεια, όσο η επιδερμίδα είναι νωπή, εφαρμόστε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα για να «σφραγίσετε» την ενυδάτωση και τις ευεργετικές ιδιότητες. 

Ορός

Το serum είναι απλά απαραίτητο!  Μόλις ανάψουν τα καλοριφέρ, η ενυδατική κρέμα ίσως να μην αρκεί από μόνη της για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα! Οι οροί περιέχουν μικρότερα μόρια από τις ενυδατικές κρέμες και έτσι οι ισχυρές ενυδατικές τους ιδιότητες εισχωρούν πιο βαθιά στην επιδερμίδα. Επιλέξτε έναν ορό με αμινοπεπτίδια για ενισχυμένη ενυδάτωση, όπως τον ορό στοχευμένης δράσης 3 σημείων Olay Regenerist που χαρίζει ορατά πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα