Οικονομία, χωρίς συμβιβασμούς!

Οικονομία, χωρίς συμβιβασμούς!

Πείτε «Ναι» στην ορθή επιλογή αγαθών και υπηρεσιών και απολαύστε τα καλύτερα στις πιο συμφέρουσες τιμές.


Στο όνομα της οικονομίας τείνουμε πολλές φορές να απαρνηθούμε όσα μας αρέσουν, μας βολεύουν, μας εξυπηρετούν και ομορφαίνουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας. Γίνονται όμως πάντα οι σωστές επιλογές ως προς το τι κρατάμε και τι αφήνουμε από τις παλιές, καλές μας συνήθειες; Ή μήπως πολλές φορές οι αποφάσεις για περικοπές είναι βεβιασμένες και τελικά ανούσιες; Φερθείτε έξυπνα, έχοντας κριτικό πνεύμα και μη συμβιβάζεστε.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Μη στερηθείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα. Απλά αναζητήστε προσφορές που σχετίζονται με αυτά και θα δείτε ότι θα βγείτε διπλά κερδισμένες, παίρνοντας τελικά τα ίδια προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές.
  • Ξεχωρίστε όσα πραγματικά αγαπάτε και χρησιμοποιήστε τα με φειδώ. Η σπατάλη αγαθών δεν ανήκει στην εποχή μας. Το αγαπημένο σας άρωμα όμως, για παράδειγμα, δεν μπορεί να λείπει από το μπουντουάρ σας.  Ένα ψέκασμα με αυτό κάθε πρωί θα σας κάνει να αισθάνεστε ακόμα πιο ελκυστική.
  • Μην απαρνείστε όσα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Βάλτε τα, όμως, σε ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε να κάνετε έλεγχο του πότε κάνετε τι και που δίνετε τα χρήματά σας. Το κομμωτήριο ή το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι από τις υπηρεσίες που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε. Κρατήστε τα στις «μικρές σας πολυτέλειες».
  •  Η αίσθηση άνεσης και ασφάλειας που σας δίνουν οι σερβιέτες σας, είναι ασύγκριτη. Σε αυτές ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνετε οικονομία! Σας κάνουν οικονομία από μόνες τους. Οι οικονομικές συσκευασίες Always Normal & Long Plus προσφέρουν έως 100% προστασία και ταυτόχτονα χαμηλότερη τιμή ανά σερβιέτα σε σχέση με τη 2η σε πωλήσεις μάρκα*.

    *Μέση τιμή ανά σερβιέτα, στοιχεία Nielsen Φεβ’09-Σεπ’13

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω