Νομίζετε ότι όλες οι οδοντόκρεμες είναι ίδιες Όχι πια

Νομίζετε ότι όλες οι οδοντόκρεμες είναι ίδιες; Όχι πια.

Εκατομμύρια άνθρωποι προτιμούν πλέον την Oral-B Pro-Expert. Ανακαλύψτε γιατί.


Πολλές από τις οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά εξακολουθούν να βασίζονται σε μια σύνθεση με φθοριούχο νάτριο που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του '50. Παρόλο που το φθόριο αποτέλεσε σημαντική ανακάλυψη για την καταπολέμηση της τερηδόνας, οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι περιορισμένες και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Τα οξέα και τα βακτήρια είναι σημαντικές προκλήσεις για την υγιεινή των δοντιών σας και προκαλούν σταδιακά διάβρωση, κακοσμία του στόματος, πλάκα, πέτρα, παθήσεις των ούλων και απώλεια των δοντιών.

Παραδόξως, οι περισσότερες φθοριούχες οδοντόκρεμες δεν περιέχουν ουσίες για την καταπολέμηση των οξέων και των βακτηρίων με αποτέλεσμα αυτά να πολλαπλασιάζονται μέσα σε λίγα λεπτά και τα δόντια να μην παραμένουν προστατευμένα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε τι διαφέρει η Pro-Expert;

Η Pro-Expert είναι η μόνη οδοντόκρεμα που ενσωματώνει την τεχνολογία stabilised Stannous Fluoride Complex. Κάνει τα δόντια πιο ανθεκτικά στα οξέα και την καθημερινή φθορά σχηματίζοντας μία αδιάλυτη ασπίδα μακράς προστασίας ενάντιά τους. Τα ενεργά μικροσωματίδια, που απελευθερώνονται, εισχωρούν ανάμεσα στα δόντια για ακόμη καλύτερο καθαρισμό, καταπολεμώντας τα βλαβερά βακτήρια και εμποδίζοντας την επανεμφάνισή τους μετά το βούρτσισμα.

H Oral-B Pro-Expert σας προσφέρει πιο υγιή και δυνατά δόντια από την 1η κιόλας μέρα*! Συγκεκριμένα, η οδοντόκρεμα κάνει τα δόντια πιο δυνατά από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα και με συνεχόμενη χρήση. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο, σε σύγκριση με μια κοινής χρήσης οδοντόκρεμα,** ότι η Oral-B Pro Expert κάνει τα δόντια σας έως και 10 φορές πιο δυνατά! Σύμφωνα με το 81% του πληθυσμού, η οδοντόκρεμα προσφέρει καθαριότητα που την αισθάνεστε αμέσως μετά το πρώτο βούρτσισμα. Ήδη από την πρώτη ημέρα νιώθετε τα δόντια σας πιο καθαρά και πιο λεία, ενώ μετά από δύο εβδομάδες θα διαπιστώσετε ότι σιγά σιγά δυναμώνουν.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε τα κάνει όλα αυτά; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να την αλλάξετε. Μην κάνετε συμβιβασμούς στην υγεία των δοντιών σας!

Γιατί το χαμόγελό σας έχει προτεραιότητα! 

*Σε σμάλτο με πλάκα και σε διαβρωμένο σμάλτο, σε σύγκριση με μια κοινή οδοντόκρεμα.

**Ενάντια στη διάβρωση σμάλτου, σε σύγκριση με μία κοινή οδοντόκρεμα που περιέχει μονοφθοροφωσφορικό νάτριο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω