Μόλις εντοπίσατε την πρώτη σας ρυτίδα. Μην πανικοβάλλεστε!

Μόλις εντοπίσατε την πρώτη σας ρυτίδα. Μην πανικοβάλλεστε!

Οι ρυτίδες δεν είναι ανίκητες. Είναι στο χέρι σας να τις «αναχαιτίσετε» γι’ αυτό ξεκινήστε αμέσως δράση.


Οι λεπτές γραμμές που σιγά-σιγά βαθαίνουν για να γίνουν τελικά ρυτίδες, είναι μεν αναπόφευκτες, αλλά εσείς μπορείτε να καθυστερήσετε για πολύ αυτή την στιγμή. Δε χρειάζεται πανικός κι υστερία, μόλις αντικρύσετε στον καθρέφτη σας κάποια ρυτίδα. Είτε είναι στην περιοχή των ματιών, είτε στο μέτωπο, είτε πρόκειται για ρινοπαρειακές ρυτίδες εσείς πρέπει να κάνετε τα ίδια.

Αρχικά, σκεφθείτε αν είναι στα σημεία που κινείτε περισσότερο όταν μιλάτε και εκφράζεστε, για να καταλάβετε αν είναι ρυτίδα έκφρασης ή γήρανσης. Αν για παράδειγμα είναι στο πλάι του στόματος, τότε το έντονο χαμόγελό σας ευθύνεται γι’ αυτές – και μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ, γιατί είναι πιο σημαντικό να χαμογελάτε. Αν πάλι, είναι στο μέτωπο, μπορεί να είστε συνεχώς σφιγμένη και αυτό να έχει «γράψει» πάνω σας. Χαλαρώστε κι όταν αντιλαμβάνεστε ότι πάτε να κάνετε για μία ακόμη φορά, αυτό το χαρακτηριστικό ανέβασμα των φρυδιών που προκαλεί τις συγκεκριμένες ρυτίδες, σταματήστε το. Θα σας γίνει συνήθεια!

Αργά ή γρήγορα, βέβαια, θα εμφανιστούν και οι ρυτίδες που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο, στο κάπνισμα, στον τρόπο ζωής, στη γήρανση. Η μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος, του υαλουρονικού οξέος και του φυσικού λίπους στις κατώτερες στοιβάδες του οδηγούν εκεί αναπόφευκτα. 

Οροί, κρέμες και make-up είναι στη διάθεση σας. Κάντε την σωστή επιλογή προϊόντων για να έχετε σε κάθε περίπτωση, άμεσο αποτέλεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη. Η πιο έξυπνη και αποτελεσματική κίνηση είναι η χρήση της Olay Regenerist CC Complexion Corrector, η 1η κρέμα Complexion Corrector με τριπλή σύνθεση για αποκατάσταση του τόνου της επιδερμίδας άμεσα και με την πάροδο του χρόνου. Συνδυάζει 3 βασικά στοιχεία: ορό αντιγήρανσης, ενυδατική, με γλυκερίνη, αντηλιακή προστασία SPF 15 και ελαφριά κάλυψη makeup. Αξιοποιώντας την ισχύ των φυσικών γλυκανών της επιδερμίδας με το Βασικό Σύμπλεγμα Γλυκοζαμίνης βοηθά με φυσικό τρόπο στην ενίσχυση του σημαντικότερου φυσικού ενυδατικού, του υαλουρονικού οξέος.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Άμεσα με τη χρήση της  Olay Regenerist CC Complexion Corrector η επιδερμίδα ενυδατώνεται και τελειοποιείται με ένα καθημερινό ελαφρύ τελείωμα, ενώ σε 2 εβδομάδες μειώνεται η εμφάνιση ρυτίδων και σε 8 εβδομάδες ελαχιστοποιείται η εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Το 79% των γυναικών που χρησιμοποίησαν την Olay Regenerist CC θα καθυστερούσαν μία θεραπεία laser. Εσείς δε χρειάζεται καν να την σκεφτείτε, εφόσον ξεκινήσετε τη χρήση της άμεσα.

* Γυναίκες που σκέφτονταν τη θεραπεία Laser

** το αποτέλεσμα δεν ισοδυναμεί με αισθητική επέμβαση. Αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών μετά από χρήση 8 εβδομάδων, 67 γυναικών, Αγγλία Οκτ. 2012.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

μου αρεσει πολυ .....θα τη ξεκινησω αμεσα!!!

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω