Μια ημέρα με την κολλητή σας

Μια ημέρα με την κολλητή σας

Το Σαββατοκύριακο ήρθε και είναι επιτέλους ώρα να δείτε την κολλητή σας. Να περάσετε μια ημέρα μαζί της, να διασκεδάσετε, να κάνετε τα ψώνια σας και να σχολιάσετε τα νέα της περασμένης βδομάδας πίνοντας τον καφέ σας.


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Γι’ αυτό, λοιπόν, πιείτε ένα καφέ στο στέκι σας και φάτε κάτι που θα σας κρατήσει μέχρι το μεσημέρι. Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να πείτε τα πρώτα νέα σας και να πάρετε ενέργεια ώστε να ξεκινήσετε τη βόλτα σας. Μπορεί να ξεκινήσετε από έναν περίπατο στο κοντινό πάρκο, αλλά σίγουρα θα καταλήξετε στα μαγαζιά, με σκοπό να βρείτε κάτι για τη βραδινή σας έξοδο. Φροντίστε να αγοράσετε ένα ρούχο που θα αφήνει τα λαμπερά σας πόδια να μαγέψουν τους άντρες που θα σας κοιτάζουν.

Ψωνίσατε, είδατε κάθε βιτρίνα που επιθυμούσατε και ήρθε η ώρα για επιστροφή στο σπίτι. Συνδυασμός σινεμά και εστιατορίου αλλά στο σπίτι! Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό και βάλτε την αγαπημένη σας ταινία στο dvd player του σαλονιού σας. Θα περάσετε ένα όμορφο μεσημέρι με την κολλητή σας απολαμβάνοντας στιγμές που δεν είναι πια πολύ συχνές στην καθημερινότητα λόγω υποχρεώσεων και θα σας κάνει να θυμηθείτε παλιότερες πιο ανέμελες εποχές, συζητώντας για όλα αυτά που ψάχνατε χρόνο και ποτέ δεν βρίσκατε!

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού
Braun Face SE 830
(26)

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού Braun Face SE830

ανακαλύψτε τώρα

Αφού, λοιπόν, απολαύσατε την άνεση του σπιτιού σας χαλαρώνοντας, ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ετοιμαστείτε για τη βραδινή σας έξοδο. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε την Braun Silkepil 7 wet and dry dual epilator, για εξαιρετική αποτρίχωση και άριστα αποτελέσματα, φορέστε το καινούριο σας φόρεμα, κάντε ένα φυσικό μακιγιάζ δίνοντας βάση στα μάτια σας κυρίως και καλή διασκέδαση!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω