Μία γυναίκα για όλες τις δουλειές

Μία γυναίκα για όλες τις δουλειές

Γεννηθήκατε γυναίκα κι αυτό σημαίνει ότι όσους ρόλους και αν επωμιστείτε, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη θηλυκή σας φύση.


  • Ο πρώτος ρόλος που σας ανατίθεται σε μια οικογένεια είναι αυτός της κόρης και ενίοτε της αδελφής. Σε γενικές γραμμές, όπως όλες γνωρίζουμε, οφείλετε να ανακαλύψετε τους κωδικούς επικοινωνίας με καθέναν από τους γονείς καθώς και τα αδέλφια σας και να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια διατήρησης αγαθών σχέσεων με όλους!
  • Μόλις αρχίζει η κοινωνικοποίηση, έρχεται και ο ρόλος της φίλης, ο οποίος τυγχάνει ιδιαίτερα σημαντικός. Οι φιλίες είναι οι γέφυρες με τον έξω κόσμο, γι’ αυτό και αρχίζετε να χτίζετε από μικρές με την ελπίδα να τις διατηρήσετε ανέπαφες μέχρι τα βαθιά γεράματα.
  • Με τις σπουδές και κυρίως, με την ολοκλήρωσή τους διαφαίνεται καθαρά ο ρόλος της επαγγελματία, της γυναίκας που καλείται να επιβιώσει σε ένα –ας είμαστε ειλικρινείς, ανδροκρατούμενο όσο και- ανταγωνιστικό περιβάλλον και να σταδιοδρομήσει σε αυτό.
Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα
  • Το ευτυχές συμβάν του γάμου φέρνει στο προσκήνιο το ρόλο της συζύγου, έναν ρόλο για τον οποίο μπορεί να σας προετοίμαζαν μια ζωή, η αλήθεια όμως είναι πως οι ιδιότητές του διαφέρουν από σχέση σε σχέση, όπως έχετε σίγουρα διαπιστώσει.
  • Αναπόφευκτα, η σύζυγος είναι και νοικοκυρά, υπεύθυνη -εξ ολοκλήρου πολλές φορές- για τη διαχείριση ενός σπιτιού. Κάθε σχόλιο φαντάζει περιττό!
  • Όταν λοιπόν η γυναίκα γίνεται μητέρα, αισίως αναλαμβάνει τον 7ο συνεχή ρόλο της. Όπως όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή, έρχεται χωρίς σενάριο, αλλά ευτυχώς που υπάρχει και το μητρικό φίλτρο να βάλει ένα χεράκι!
Το καλό είναι πως για όλες τις γυναίκες που καλούνται να κάνουν όλες τις δουλειές, τώρα υπάρχει μία κρέμα που κάνει επίσης όλη τη δουλειά και μάλιστα, με τεράστια επιτυχία! Γνωρίστε κι εσείς την κρέμα της Olay, Total Effects, Touch of Foundation , για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και επιδερμίδα που δείχνει νεότερη – σε 1 μόνο κρέμα! και υιοθετήστε την ως το προσωπικό σας όπλο στη μάχη κατά της αντιγήρανσης.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω