Μασάζ προσώπου στο σπίτι

Μασάζ προσώπου στο σπίτι.

Αναζητάτε τρόπους ώστε η επιδερμίδα σας να δείχνει όμορφη και λαμπερή χωρίς να δώσετε μια περιουσία σε ινστιτούτα αισθητικής; Δοκιμάστε το μασάζ προσώπου. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι χωρίς να αφιερώσετε πολλή ώρα.


Το μασάζ προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας και διευκολύνει τη λεμφική παροχέτευση. Μπορείτε να κάνετε το μασάζ το πρωί, ενώ εφαρμόζετε την αγαπημένη σας κρέμα και όρο στοχευμένης δράσης Olay Regenerist ή και το βράδυ με το Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας ή το serum. Μπορείτε να το κάνετε κάθε μέρα ή όποτε έχετε χρόνο. Θα δείτε αμέσως διαφορά. Τι να κάνετε:

1. Πρώτα από όλα, το πρόσωπό σας πρέπει να είναι καθαρό. Βάλτε στις άκρες των δαχτύλων σας μερικές σταγόνες της ενυδατικής κρέμας Olay Regenerist ή έλαιο μασάζ. Αυτό βοηθά στο να γλιστράνε ευκολότερα τα δάχτυλα πάνω στο δέρμα. Έτσι δεν θα τραβηχτεί το δέρμα και θα αποφύγετε τη δημιουργία ερεθισμών. Δοκιμάστε να περάσετε το δέρμα με τα ακροδάχτυλά σας. Προσθέστε επιπλέον από την κρέμα σας ή το έλαιο μασάζ εάν χρειαστεί.

2. Ξεκινώντας από τη μύτη, απλώστε με τα ακροδάχτυλά σας την κρέμα ή τι έλαιο πιέζοντας κατά μήκος στα μάγουλά σας με κατεύθυνση προς τα αυτιά σας. Κυλήστε τα δάχτυλά σας από πάνω προς τα κάτω στις δυο πλευρές του προσώπου και του λαιμού  σταματώντας στην κλείδα. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

3. Περνώντας στη γραμμή του σαγονιού, τοποθετήστε τα ακροδάχτυλά σας στο πιγούνι σας και κάντε ελαφρές πιέσεις κατά μήκος του σαγονιού προς τα αυτιά. Φροντίστε να ασκείτε ομοιόμορφη πίεση. Αυτό βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών κατά μήκος του σαγονιού και στη σύσφιξη της γραμμής του σαγονιού. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

4. Βάλτε μερικές σταγόνες κρέμα ή έλαιο στις παλάμες των χεριών σας. Τοποθετήστε τις κάτω από το σαγόνι και κυλήστε αργά τα χέρια σας έως τα αυτιά σας ασκώντας πίεση. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

5. Κυλήστε και τα δυο σας χέρια στον λαιμό πιέζοντας απαλά, με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω. Ξεκινήστε από το πιγούνι και προχωρήστε προς τα έξω, στις πλευρές του λαιμού. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές. Αντιστρέψτε τη φορά, κινώντας τα χέρια σας από κάτω προς τα πάνω. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

6. Τοποθετήστε τον δείκτη και τα μεσαία δάχτυλα πάνω από τα χείλη, ακριβώς κάτω από τη μύτη. Κάντε μικρές κυκλικές κινήσεις, περνώντας από τις άκρες του στόματος και προς τα κάτω, στο πιγούνι. Αυτό βοηθά με τις ρυτίδες κατά μήκος του άνω χείλους, γύρω από το στόμα και στις ρινικές πτυχές. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

7. Τοποθετήστε τα ακροδάχτυλά σας γύρω από τη μύτη και κάντε μικρές κυκλικές κινήσεις με φορά προς τα έξω. Μετακινήστε τα σιγά-σιγά προς τη γέφυρα της μύτης. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

8. Στα μάτια χρειάζεται να κάνετε απαλές και προσεκτικές κινήσεις. Τοποθετήστε τον μέσο ανάμεσα στα φρύδια. Ακολουθήστε τη γραμμή των φρυδιών, κυλώντας τα δάχτυλά σας προς τους κροτάφους και έπειτα κάτω από τα μάτια. Στην ουσία, σχηματίζετε έναν κύκλο γύρω από την οφθαλμική κόγχη. Αυτό βοηθά στον περιορισμό του πρηξίματος που παρατηρείται γύρω από τα μάτια. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

9. Για το μέτωπο, τοποθετήστε τα ακροδάχτυλα ανάμεσα στα φρύδια. Κάντε μικρές κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα ώστε να απαλύνετε τις ενοχλητικές ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

10. Κυλήστε τις άκρες των δαχτύλων κατά μήκος του μετώπου προς τους κροτάφους.

Στη συνέχεια, μετακινήστε τις προς τα πάνω ξεκινώντας από τα φρύδια και συνεχίζοντας κατά μήκος των ριζών των μαλλιών.

Επαναλάβετε πέντε έως δέκα φορές.

 

Βάλτε το μασάζ προσώπου στο καθημερινό σας πρόγραμμα περιποίησης. Μπορείτε να αφιερώσετε μόνο πέντε λεπτά αν βιάζεστε ή περισσότερη ώρα αν θέλετε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Η επιδερμίδα σας θα δείχνει λαμπερή και νεανική. Και ποια γυναίκα δεν το θέλει αυτό;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω