Μαλλιά, που λάμπουν από υγεία

Μαλλιά, που λάμπουν από υγεία!

Θέλετε όμορφα μαλλιά που αποπνέουν την ακαταμάχητη λάμψη της υγείας κάθε μέρα και ειδικά την Ημέρα των Ερωτευμένων! Ξέρουμε πώς θα τα καταφέρετε!


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην συμβιβαστείτε και να διεκδικήσετε το καλύτερο για τα μαλλιά σας! Και ποιο είναι αυτό;

Η νέα σειρά Pantene Pro-V με αντιοξειδωτικούς παράγοντες αποτροπής φθοράς για ορατά πιο υγιή μαλλιά, μετά από κάθε λούσιμο!

 

Κλινικά αποδεδειγμένοι αντιοξειδωτικοί παράγοντες αποτροπής φθοράς.

Το ξέρατε ότι το νερό περιέχει μόρια οξειδωτικού χαλκού που μπορεί να φθείρουν τα μαλλιά αποδυναμώνοντας την πρωτεϊνική τους δομή; H νέα κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία σαμπουάν του Pantene Pro-V αποτρέπει τη φθορά που προκαλείται στα μαλλιά σας από την οξείδωση, ενισχύοντας την υγεία τους από την ρίζα ως τις άκρες!

Pantene Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά
Pantene Pro-V Aqua Light
(1005)

Περιποιείται τα μαλλιά όπως προϊόντα 5πλάσιας τιμής, χωρίς να τα βαραίνει

ανακαλύψτε τώρα

Τέλειο ζευγάρι!

Συνδυάστε το νέο σας σαμπουάν με ένα Pantene Pro-V Conditioner που περιέχει Σύστημα Προστασίας με Κερατίνη. Φτιαγμένη για να ενισχύει την άμυνα των μαλλιών σας, η σύνθεση των μαλακτικών αυτών, στοχεύει στις αδύναμες περιοχές προστατεύοντας την κερατίνη των μαλλιών σε όλο τους το μήκος. Έτσι, τα μαλλιά σας γίνονται μέρα με τη μέρα ορατά πιο υγιή!

Τίποτα δεν κάνει τα μαλλιά να λάμπουν πιο δυνατά απ’ ότι η υγεία. Βάλτε λοιπόν από σήμερα στη ζωή σας τη νέα σειρά Pantene Pro-V και δείτε τα μαλλιά σας να γίνονται ορατά πιο υγιή, μετά από κάθε λούσιμο!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω