Κομψό χτένισμα με όγκο με Braun Satin-Hair 7-SensoCare & SensoDryer

Σε όλους αρέσει να τραβούν τα βλέμματα με την κάθε τους εμφάνιση, γι’ αυτό κι εμείς σου δείχνουμε βήμα-βήμα πώς θα δημιουργήσεις ένα look που αποπνέει κομψότητα, εμπνευσμένη κατευθείαν από τις πασαρέλες. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να είσαι κι εσύ έτοιμη για την «πασαρέλα», ανά πάσα στιγμή.


Βήμα 1: Ξεκίνησε το χτένισμά σου, στεγνώνοντας πρώτα τα μαλλιά με το SensoDryer σεσουάρ HD785 με φυσούνα για να τους δώσεις όγκο.

Βήμα 2: Χώρισε τα μαλλιά και μάζεψε το ενιαίο μπροστινό σημείο των μαλλιών, τη φράντζα δηλαδή, επάνω με ένα κοκαλάκι. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορείς να τα πιάσεις χαλαρά με ένα λαστιχάκι για να μην σε ενοχλούν.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, χώρισε την μπροστινή τούφα σε 3 ίσα μέρη.

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού
Braun Face SE 830
(25)

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού Braun Face SE830

ανακαλύψτε τώρα

Βήμα 4: Για να φτιάξεις την αφέλεια, κρέπαρέ την κάθε τούφα ξεχωριστά μέχρι να δώσεις τον επιθυμητό όγκο.

Βήμα 5: Πάρε τις 3 κρεπαρισμένες τούφες και άρχισε να τις στρίβεις σταθερά μεταξύ τους στο πίσω μέρος του κεφαλιού για να δημιουργήσεις την αίσθηση μπουμπαριού. Μπορείς αν θέλεις να φουσκώσεις το σχήμα περισσότερο μετακινώντας τις τούφες λίγο πιο μπροστά στο κεφάλι. Σταθεροποίησε τα μαλλιά σου στη θέση τους με φουρκέτες.

Βήμα 6:  Τελειώνοντας, άφησε ελεύθερα και τα υπόλοιπα μαλλιά που είχες μαζέψει πριν με το λαστιχάκι και ίσιωσέ τα χρησιμοποιώντας τη SensoCare συσκευή ισιώματος ST780 για να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο λαμπερά και λεία από ποτέ.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω