Καθαρισμός προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας!

Καθαρισμός προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας!

Ένας οδηγός βήμα - βήμα για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας, όποιο τύπο δέρματος κι αν έχετε.


Σχεδιάστε μία ρουτίνα καθαρισμού, ειδικά για τον δικό σας τύπο δέρματος. Αν έχετε…

Ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα: χρησιμοποιήστε, αντί για αφρό, ένα γαλάκτωμα καθαρισμού που δεν ξηραίνει το δέρμα.. Αποφύγετε τα προϊόντα με mineral oils και οινόπνευμα που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς. Διαλέξτε ένα προϊόν απολέπισης χωρίς κόκκους ή με ένζυμα και συνεχίστε με μια μάσκα ενυδάτωσης που αποκαθιστά την υγρασία. Με αυτή την απλή διαδικασία είστε σίγουρες ότι δεν επιβαρύνετε το δέρμα σας με διάφορα συστατικά και αποφεύγετε τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις.


Βήμα 1 – αφαίρεση μακιγιάζ ματιών

Κανονικό έως μικτό δέρμα: υπάρχουν διάφορα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς πολλά προβλήματα. Ίσως χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα τη λιπαρή ζώνη Τ (μέτωπο-μύτη-πηγούνι) και αν η επιδερμίδα στα μάγουλά σας είναι πιο ξηρή απ' ότι στο υπόλοιπο πρόσωπο χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό προϊόν. Η τακτική απολέπιση χαρίζει στο δέρμα σας υγιή εμφάνιση, ενώ μία μάσκα, μια φορά τη βδομάδα θα βοηθήσει στην αναζωογόνησή του. 

Λιπαρό δέρμα ή δέρμα με τάση για ακμή: ένα καλής ποιότητας υγρό σαπούνι καθαρισμού είναι η βάση για καθαρή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια.  Χρησιμοποιήστε προϊόντα με συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, το θείο και η άργιλος, που απομακρύνουν το περιττό σμήγμα και τους ρύπους. Αναζητήστε συνθέσεις που δεν περιέχουν λάδι, αποφύγετε τα προϊόντα με πλούσια υφή και κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Αφαιρέστε απαραίτητα το μακιγιάζ πριν από τον ύπνο για να μην φράζουν οι πόροι.


Βήμα 2 – καθαρισμός προσώπου                               Βήμα 3 – τόνωση

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ώριμο δέρμα: αναζητήστε αντιρυτιδικά προϊόντα ή προϊόντα με δράση lifting και αφαιρείτε καθημερινά το μακιγιάζ ώστε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σας. Τα γαλακτώματα και οι λοσιόν καθαρισμού βοηθούν συνήθως τις γυναίκες που παρουσιάζουν σημεία αφυδάτωσης, ενώ μία μάσκα σύσφιξης ή μια μάσκα πλούσια σε κολλαγόνο θα διατηρήσει την επιδερμίδα σφριγηλή και νεανική. 


Βήμα 4 – απολέπιση                                                  Βήμα 5 – μάσκα

Μικρό Μυστικό: Μην καθαρίζετε το δέρμα σας με υπερβολικά ζεστό ή κρύο νερό. Χρησιμοποιείτε πάντα χλιαρό νερό για να αποφύγετε την υπερδιέγερση ή την αυξημένη ευαισθησία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω