Κάντε το χρόνο σύμμαχο σας

Κάντε το χρόνο σύμμαχο σας

Κάθε χρόνος που περνάει αφήνει τα σημάδια του πάνω στο δέρμα σας. Ή μήπως όχι;


Μήπως, απλά αφήνει επάνω σας την υπέροχη λάμψη της ωριμότητας και της αυτοπεποίθησης που φέρνουν μαζί τους οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκτάτε στο πέρασμα του; Αν τον χειρίζεστε έξυπνα και σωστά, τότε έχετε μόνο να κερδίσετε καθώς μικραίνετε… μεγαλώνοντας! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα ομορφιάς το οποίο θα ακολουθείτε πιστά και ευλαβικά, χωρίς δικαιολογίες και τεμπελιές.

Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας πρωί και βράδυ είναι από τα πλέον σημαντικά βήματα της αιώνιας ομορφιάς. Αφαιρώντας μακιγιάζ, ρύπους, περιττό σμήγμα και ακαθαρσίες προετοιμάζετε την επιδερμίδα να δεχτεί τις ευεργετικές ιδιότητες της κρέμας που θα ακολουθήσει.

Η κρέμα περιποίησης ημέρας ή νύχτας πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες του δέρματος σας και να καταπολεμά όλα τα σημάδια του χρόνου. Επιλέξτε την σοφά για να έχετε πολλαπλά οφέλη. Η Olay Total Effects, είναι μία κρέμα που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα

Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να προσαρμόζετε τις υφές που προτιμάτε τόσο σε καθαριστικά όσο και σε ενυδατικά προϊόντα, να επιλέγετε κρέμες με χρώμα στη σύνθεση τους ή με αντηλιακή προστασία. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε αυτή τη θεμελιώδη αρχή της ομορφιάς που θέλει την ενυδάτωση της επιδερμίδας απαραίτητη σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω