Κάντε το Quiz: 5 απλές ερωτήσεις για να βρείτε τον τύπο της επιδερμίδας σας

Κάντε το Quiz: 5 απλές ερωτήσεις για να βρείτε τον τύπο της επιδερμίδας σας

Εάν γνωρίζετε τον τύπο της επιδερμίδας σας, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για την περιποίησή της, ώστε να δείχνει πάντα όμορφη, γίνεται ευκολότερη.


Η επιδερμίδα σας αλλάζει με τον καιρό, όπως αλλάζουν και οι ανάγκες της. Γι’ αυτόν τον λόγο, καλλυντικά προϊόντα που κάποτε έκαναν θαύματα στην επιδερμίδα σας, τώρα φαίνεται ότι δεν σας βοηθούν και τόσο. Διαπιστώνοντας τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μπορείτε να τη διατηρήσετε λαμπερή αποφεύγοντας την πρόωρη γήρανση με την κατάλληλη σειρά προϊόντων. Κάντε το παρακάτω quiz για να ανακαλύψετε τι πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα σας.

Ποια είναι η όψη της επιδερμίδας σας μία ώρα αφότου έχετε πλύνει το πρόσωπό σας;

α) Σε γενικές γραμμές δείχνει αρκετά κανονική

β) Ξηρή, θαμπή και με αίσθηση τραβήγματος

γ) Ήδη υπάρχουν σημάδια λιπαρότητας

 

Αφού βάλετε foundation για λίγες ώρες, το foundation δείχνει...

α) Ίδιο, ακριβώς όπως όταν το πρωτοέβαλα

β) Χάλια... ξηρή και ξεφλουδισμένη όψη

γ) Ποιο foundation; Έχει εξαφανιστεί εδώ και 30 λεπτά.

 

Πόσο μεγάλοι είναι οι πόροι της επιδερμίδας σας;

α) Μικροσκοπικοί

β) Έχω σημαντικότερα προβλήματα από το μέγεθος των πόρων μου

γ) Φαίνονται από χιλιόμετρα

 

Πώς δείχνει η επιδερμίδα σας με την έκθεση στον ήλιο;

α) Απλά υπέροχη

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

β) Το αλάτι και το αντηλιακό προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα μου

γ) Λιπαρή, λιπαρή και πάλι λιπαρή

 

Πόσο συχνά χρειάζεται η επιδερμίδα σας ενυδάτωση;

α) Συνήθως το πρωί και πριν πέσω για ύπνο

β) Εάν ήταν δυνατό, θα την ενυδάτωνα ανά μία ώρα

γ) Κάποιες φορές αποφεύγω εντελώς την ενυδάτωση

 

Περισσότερα Α: Κανονική προς μεικτή επιδερμίδα

Συγχαρητήρια, κερδίσατε το λόττο της επιδερμίδας! Δεν αντιμετωπίζετε ουσιαστικά προβλήματα, καθώς η επιδερμίδα σας δεν είναι ούτε πολύ λιπαρή ούτε πολύ ξηρή, αλλά αντιθέτως δείχνει καθημερινώς καθαρή και απαλή (τυχερούλες!). Για εσάς, αρκεί μια απλή καθημερινή περιποίηση: καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Επιλέξτε προϊόντα Olay για απλή και γρήγορη χρήση για την περιποίηση της επιδερμίδα σας. Η μη λιπαρή σύνθεσή τους προσφέρουν στην επιδερμίδα σας ακριβώς ό,τι χρειάζεται.

 

Περισσότερα Β: Ξηρή και ευαίσθητη

Η ευαίσθητη επιδερμίδα σας επηρεάζεται από τις αλλαγές στη θερμοκρασία και έχει την τάση να ερεθίζεται από συγκεκριμένες κρέμες και χημικά προϊόντα, ενώ συχνά αισθάνεστε ότι είναι τελείως αφυδατωμένη. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή κατά τις νυχτερινές ώρες, καθώς τη νύχτα η επιδερμίδα ανανεώνεται. Οι ξηρές επιδερμίδες είναι επιρρεπείς στην πρόωρη γήρανση και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να αποκατασταθεί. Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό προϊόν θρέψης, ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως είναι το Olay Regenerist - Ελιξήριο Aνανέωσης Nύχτας. Βοηθάει στην αποκατάσταση της χαμένης ενυδάτωσης στη διάρκεια της ημέρας και βοηθάει στη φυσική ανανέωση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Περισσότερα Γ: Λιπαρή και προβληματική επιδερμίδα

Η επιδερμίδα σας είναι σαν ένα εργοστάσιο λιπαρότητας με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς λιπαρή αίσθηση, τάση για ακμή και μεγάλους πόρους. Αλλά υπάρχουν και καλά νέα. Μπορείτε να τη διαχειριστείτε εύκολα και αργεί περισσότερο να εμφανίσει σημάδια γήρανσης (τυχερούλες!). Ο καλός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός και οι βούρτσες απολέπισης, όπως το Olay Regenerist Serum που καθαρίζει αποτελεσματικά και μπορεί να αφαιρέσει τους επίμονους ρύπους και τη λιπαρότητα του δέρματος. Ακόμα, μην αμελείτε τη χρήση ενός ενυδατικού προϊόντος (με ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία), ακόμα και εάν η επιδερμίδα σας παρουσιάζει τάση για εμφάνιση ακμής. Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, αλλά η αποφυγή χρήσης ενυδατικών προϊόντων μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα σας και να προκαλέσει την παραγωγή περισσότερης λιπαρότητας ώστε η επιδερμίδα να αποκαταστήσει την έλλειψη ενυδάτωσης. 

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα