Κάντε μόνες σας πεντικιούρ

Κάντε μόνες σας πεντικιούρ!

Με την κατάλληλη φροντίδα στο σπίτι, θα έχετε τέλειο πεντικιούρ όλο το χρόνο!


Συμβουλή: Αν τα δάχτυλα των ποδιών σας τρίβονται εύκολα μεταξύ τους, χρησιμοποιήστε ειδικό διαχωριστή δαχτύλων ποδιού ή βάλτε ανάμεσα στα δάχτυλά σας διπλωμένα χαρτομάντηλα, προτού απλώσετε το βερνίκι.

1 - Η δύναμη της ελαφρόπετρας

Με μια ελαφρόπετρα ή ράσπα, τρίψτε τις φτέρνες και το μετατάρσιο. Για τους επίμονους κάλους, εφαρμόστε μαλακτική κρέμα πριν από το τρίψιμο για να προετοιμάσετε την περιοχή. Τρίψτε τα σκληρά σημεία ή τους κάλους μέχρι τα πόδια σας να γίνουν απαλά σαν μετάξι.

2 - Οι λεπτομέρειες

Απλώστε στα πετσάκια ειδική κρέμα και απομακρύνετέ τα σπρώχνοντάς τα απαλά προς τα πίσω χρησιμοποιώντας ειδικό ξυλάκι (orange stick) ή στικ (hoof stick). Μην κόβετε ποτέ τα πετσάκια, καθώς μπορεί να προκληθεί μόλυνση. Σε περίπτωση που τα νύχια σας είναι μακριά, χρησιμοποιήστε νυχοκόπτη για να πετύχετε το επιθυμητό μάκρος και έπειτα λιμάρετε (προς μία μόνο κατεύθυνση) για να δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε.

Βήμα 1 - Η δύναμη της ελαφρόπετρας Βήμα 2 - Οι λεπτομέρειες

 3 - Ποδόλουτρο και απολέπιση

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βάλτε τα πόδια σας σε μια λεκάνη με ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες έλαια αρωματοθεραπείας. Στεγνώστε τα πόδια σας με μια πετσέτα, και απλώστε το προϊόν απολέπισης με κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια του ποδιού και στον αστράγαλο, καθώς και ανάμεσα στα δάχτυλα. Με ένα βουρτσάκι νυχιών, καθαρίστε τα νύχια, ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά.

4 - Θρέψη

Απλώστε μια κρέμα ποδιών (ή σώματος) στα πόδια, τα δάχτυλα και τον αστράγαλο κάνοντας μασάζ για πλούσια ενυδάτωση. Εφαρμόστε ειδικό λάδι για τα πετσάκια και έπειτα τυλίξτε τα πόδια με διάφανη μεμβράνη και χαλαρώστε για 15 λεπτά. Αυτό μπορείτε επίσης να το κάνετε και πριν τον ύπνο.

Σημ. Προτού βάψετε τα νύχια σας, σκουπίστε καλά την περιοχή των νυχιών.

Βήμα 3 - Ποδόλουτρο & απολέπιση Βήμα 4 – Θρέψη

5 - Χρώμα και τελευταίες λεπτομέρειες

Τέλος, επιλέξτε το χρώμα βερνικιού που θέλετε και απλώστε δύο στρώσεις, αφού πρώτα περάσετε μια στρώση βάσης. Ολοκληρώστε με διάφανο top coat και μια σταγόνα λάδι για τα πετσάκια. Έτοιμη! Φροντίστε απλώς να αφήνετε τα νύχια να στεγνώσουν για μερικά λεπτά μετά από κάθε στρώση βερνικιού που απλώνετε, γιατί αλλιώς όλη σας η προσπάθεια θα πάει χαμένη. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω