kalokairakixorisxirafaki

Καλοκαιράκι, χωρίς ξυραφάκι!

Είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι σας απασχολεί η αποτρίχωση περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Είναι εξίσου σίγουρο ότι με τα νέα δεδομένα στην αποτρίχωση, δεν θα σας απασχολεί καθόλου!


Τα δεδομένα στην αποτρίχωση αλλάζουν και μαζί τους αλλάζει ριζικά η καθημερινότητά σας! Η αποτρίχωση γίνεται πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική από ποτέ!

Η Braun παρουσιάζει τη Silk-épil 9, τη νέα συσκευή εξαιρετικής αποτρίχωσης με πλατιά κεφαλή για πιο γρήγορο αποτέλεσμα και καινοτόμα τεχνολογία MicroGrip με τσιμπίδες.

Με 40% πιο πλατιά κεφαλή*, η νέα Silk-épil 9 καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια και αφαιρεί περισσότερες τρίχες με μία κίνηση για πιο γρήγορη αποτρίχωση. Η τεχνολογία MicroGrip με τσιμπίδες εισάγει τις πλέον καινοτόμες τσιμπίδες της Braun με βελτιωμένο σχήμα για αύξηση της απόδοσης της συσκευής και απαλή αφαίρεση περισσότερων τριχών με μία κίνηση. Ο συνδυασμός αυτών των δύο χαρακτηριστικών επιτυγχάνει γρηγορότερη αφαίρεση τριχών, ακόμα και των πιο κοντών (0,5mm) τις οποίες δεν πιάνει το κερί, χαρίζοντάς σας απαλή επιδερμίδα για έως και 4 εβδομάδες.

Η Υγρή & Στεγνή χρήση (Wet & Dry) σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε στο μπάνιο ή στο ντους για απαλότερη αποτρίχωση. Με τη συχνή χρήση, η αποτρίχωση γίνεται σχεδόν ανώδυνη.

Επιπλέον, η Silk-épil 9 έχει νέα ρύθμιση ταχύτητας (χαμηλή ταχύτητα για ευαίσθητες περιοχές και αρχάριους),  40 λεπτά αυτονομία λειτουργίας με μόνο 1 ώρα φόρτιση και φωτισμό smartlight  που αποκαλύπτει ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες!

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού
Braun Face SE 830
(25)

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού Braun Face SE830

ανακαλύψτε τώρα

Η Braun εμπιστεύεται απόλυτα την Silk-épil 9 και γι’ αυτό σας παρέχει πλήρη εγγύηση για τα άριστα αποτελέσματά της με το Κουπόνι Επιστροφής Χρημάτων**.

*σε σχέση με άλλες αποτριχωτικές συσκευές της Braun

** Η ενέργεια «Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων» ισχύει για αγορές από 15/5/2015 έως 31/12/15 και ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια μέσα σε διάστημα 2 μηνών από την ημερομηνία αγοράς και για μία μόνο συσκευή Silk-épil. Βρείτε το Κουπόνι Επιστροφής Χρημάτων στο έντυπο της Braun, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Έχω τη Silk-épil 9 εδώ και μερικούς μήνες και πραγματικά είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α! Απ' όταν ξεκίνησα να κάνω αποτρίχωση στα πόδια ανέκαθεν χρησιμοποιούσα συσκευές Silk-épil της Braun, οπότε έχω μέτρο σύγκρισης παλαιότερες συσκευές της εταιρείας. Αυτή είναι αξεπέραστη. Είναι λίγο ακριβή, αλλά για πρώτη φορά κάνω αποτρίχωση εκτός από τα πόδια και στις μασχάλες, κάτι που δεν είχα τολμήσει παλιότερα. Όποια την αποκτήσει δε θα το μετανιώσει! Εγγύηση!!

  • Αναφορά

Teleio einai ria teleia podia xoris trixes apola san poupoulo

  • Αναφορά

Τελευταία απλα λίγο πιο οικονομική να ηταν!

  • Αναφορά

Χρησιμοποιώ χρόνια Silk-épil. Πρόσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο και ειλικρινά κάνει αυτό που υπόσχεται.. Σε σύγκριση με το παλιότερο μοντέλο που έχω, κάνει τα πόδια ποιο απαλά, έχει φακό και είναι επαναφορτιζόμενο.. Για κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει αποτριχωτική μηχανή, στην αρχή πονάει, με τον καιρό όμως δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ένα συν επιπλέον ότι μειώνεται και η τριχοφυία

  • Αναφορά

αξιολόγηση του προιόντος που μπορώ να δω;

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω