Απαλή και λεία επιδερμίδα με την Venus Swirl

Απαλή και λεία επιδερμίδα με την Venus Swirl

To ξύρισμα είναι πλεον ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για λεία επιδερμίδα.


Θέλετε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να έχετε συνεχώς απαλή επιδερμίδα; Ίσως μια βολική λύση για άψογο αποτέλεσμα στα πόδια, χωρίς ταλαιπωρία; Το ξύρισμα είναι η λύση που αναζητάτε!

Τώρα, η Venus Swirl, προσαρμόζεται στις καμπύλες για άψογο ξύρισμα. Χάρη στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή της σας δίνει τη δυνατότητα να ξυρίζεστε σε πολλαπλές κατευθύνσεις ενώ κόβει σχεδόν κάθε τρίχα, ακόμα και στις δύσκολες περιοχές όπως οι αστράγαλοι και η περιοχή πίσω από το γόνατο. Ουσιαστικά  κινείται όπως καμία άλλη ξυριστική μηχανή!

Χάρη στις πέντε λεπίδες Contour και το ειδικό MoistureGlide serum, η μηχανή γλιστρά απίστευτα εύκολα ενώ ασκείται συνολικά λιγότερη πίεση. Έτσι, μπορείτε να ξυρίζεστε κάθε μέρα, για να έχετε μια όμορφη και λεία επιδερμίδα χωρίς να φοβάστε ότι ίσως κάποιες τρίχες θα ξεφύγουν ή ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι όπως το περιμένετε. Επομένως, η εμπειρία ξυρίσματος γίνεται μοναδική και ευχάριστη, καθώς το ξύρισμα δεν αποτελεί πλέον «ταλαιπωρία».  Η ξυριστική μηχανή Venus Swirl είναι σχεδιασμένη για τις καμπύλες!

TIP

•Συνδυάστε την Venus Swirl με το gel ξυρίσματος Gillette Venus Violet Swirl σε κάθε ξύρισμα, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και προστασία . Το gel είναι ενισχυμένο με συστατικά Olay που βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα. 

venusswirl
Gillette Venus Swirl
(230)

Αγγαλιάζει τις καμπύλες και τα δύσκολα σημεία για ένα άψογο ξύρισμα

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

για βελουδινοι αποτελεσμα! καταπληκτικη!

  • Αναφορά

Ακουσα πως ειναι παρα πολυ καλη κ δεν αφηνη ιχνος πανω στο σωμα εγω ακομα δεν εχω καταφερη να την δοκιμασω

  • Αναφορά

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  • Αναφορά

Υπεροχηηηηη

  • Αναφορά

Υπεροχηηηηη

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω