Η φροντίδα του δέρματος όταν έξω κάνει κρύο…

Η φροντίδα του δέρματος όταν έξω κάνει κρύο…

Ανακαλύψτε εύκολους τρόπους για να προστατεύετε το δέρμα σας τη χειμερινή περίοδο.


Έχετε λιπαρό, ξηρό ή ενδιάμεσου τύπου δέρμα; Τους κρύους και ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.

Για να μεταμορφώσετε το δέρμα σας και να επαναφέρετε τη λάμψη που είναι αλληλένδετη με την υγρασία, εφαρμόστε μερικές απλές οδηγίες που χωρούν άνετα στο πρόγραμμά σας.

Δείτε το μπάνιο αλλιώς:

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις κοκκινίλες στο δέρμα σας όταν βγαίνετε από την μπανιέρα; Το καυτό μπάνιο είναι απόλαυση για μερικές από εσάς, όχι όμως για το δέρμα σας. Αν είστε από εκείνες που θέλουν το ζεματιστό νερό να πέφτει στο σώμα τους, μάλλον ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία του νερού και περιορίστε τον χρόνο που περνάτε μέσα στη γεμάτη ατμούς ατμόσφαιρα της τουαλέτας. Ο χρόνος που αφιερώνετε στο μπάνιο είναι ασφαλώς μια από τις λίγες, τελευταίες αγαπημένες και μοναχικές αποδράσεις σας, ωστόσο το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί αν του δείξετε λίγη προσοχή παραπάνω.

Διάλειμμα για ενυδάτωση:

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Απολαύστε ένα σύντομο ζεστό (όχι καυτό) ντους και ενώ η επιδερμίδα σας είναι ακόμη υγρή, αναζητήστε την ενυδατική κρέμα σας. Καλό είναι να τοποθετήσετε την κρέμα σας σε κάποιο σημείο μέσα στο μπάνιο ώστε να τη βρίσκετε εύκολα μόλις σκουπίσετε το σώμα ή πλύνετε τα χέρια σας. Επιπλέον, επειδή η ατμόσφαιρα μέσα στο μπάνιο παραμένει για λίγο υγρή, σας βοηθά να διατηρείτε το δέρμα σας υγρό ενώ εφαρμόζετε τη λοσιόν.

Το πρόσωπο είναι άλλη υπόθεση. Ναι, πρέπει να το ενυδατώνετε αμέσως μετά το ντους, ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν όπως η ενυδατική κρέμα αναζωογόνησης Οlay Total Effects Featherweight Moisturizer SPF 15. Θα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ελαφριά σαν πούπουλο αφού απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και χαρίζει πιο νεανική και υγιή όψη.

Η πρώτη σας επιλογή πρέπει να είναι τα προϊόντα που συγκρατούν την υγρασία. Είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε το δέρμα σας να διατηρεί την απαλότητά του κατά τη διάρκεια των παγερών χειμωνιάτικων ημερών. Φτάσαμε λοιπόν στην ουσία: Επιλέξτε προϊόντα που σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα.

Η ξηρότητα παραμένει;

Κρατήστε αυτά τα αξιόπιστα ενυδατικά προϊόντα κοντά σας και χρησιμοποιήστε τα ξανά και ξανά μέσα στην ημέρα. Ίσως στην αρχή δυσκολευτείτε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, όμως να είστε βέβαιες ότι το αξίζετε.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα