Η αποτρίχωση γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ

Η αποτρίχωση γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ

Τρίχες! Ο αιώνιος «εχθρός» της γυναικείας απαλής επιδερμίδας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που όλο μας το σώμα βρίσκεται συνεχώς σε έκθεση.


Αν προτιμάτε την υγρή αποτρίχωση, και βυθίζεστε μέσα στην μπανιέρα, πρώτα χαλαρώστε στο νερό για περίπου 5 λεπτά και ξεκινήστε, κρατώντας το πόδι σας και την αποτριχωτική συσκευή βυθισμένα τελείως στο νερό. Οι τρίχες σας θα ανασηκωθούν, και έτσι είναι πιο εύκολο να τις πιάσει η συσκευή.

Αν πάλι, σας αρέσει το τρεχούμενο νερό, μπείτε στο ντους κι όταν το δέρμα σας θα είναι απολύτως υγρό ξεκινήστε την αποτρίχωση.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αν τέλος, προτιμάτε τη στεγνή αποτρίχωση, φροντίστε να μην υπάρχουν ίχνη λιπαρών ουσιών στην επιδερμίδα. Τα ειδικά μαντηλάκια για να καθαρίζετε το δέρμα σας πριν από την αποτρίχωση, που έχει δημιουργήσει το Silk-épil 7, βοηθούν κάνοντας την αποτρίχωση πιο ευχάριστη. Ανασηκώστε τις κοντές τρίχες, σκουπίζοντας το δέρμα σας προς την αντίθετη κατεύθυνση από την κατεύθυνση ανάπτυξης της τριχοφυΐας, έτσι ώστε η αποτριχωτική συσκευή να μπορεί να τις πιάσει καλύτερα και κάντε ανοδικές κινήσεις με τη μηχανή.

Είτε αγαπάτε τη στεγνή αποτρίχωση, είτε την αποτρίχωση κάτω από το νερό, μπορείτε να εμπιστευθείτε τις αποτριχωτικές συσκευές Silk-épil 7 Wet & Dry και να εξασφαλίσετε χάρη στην τεχνολογία τους την πιο βαθιά αποτρίχωση ακόμη και στις πιο κοντές, λεπτές τρίχες μήκους έως και 0,5χιλ. Γιατί να συμβιβάζεστε για κάποιες ημέρες και να «κρύβετε» την επιδερμίδα σας με συγκεκριμένα ρούχα, όταν μπορείτε να έχετε εύκολα, πάντα λείο και απαλό δέρμα;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω