Η μαμά μου είναι η πιο όμορφη του κόσμου!

Η μαμά μου είναι η πιο όμορφη του κόσμου!

Είναι η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση και η καλύτερη ανταμοιβή για μια μαμά! Το γεγονός ότι εκτός από πρότυπο συμπεριφοράς και χαρακτήρα, λειτουργεί και ως πρότυπο ομορφιάς για τα παιδιά -από τα οποία ως γνωστόν, μαθαίνεις πάντα την αλήθεια!


Τι είναι αυτό που κάνει τα παιδιά να το υποστηρίζουν;

Σίγουρα παίζει ρόλο το βλέμμα της αγάπης, που προσπερνάει κάθε ατέλεια και λατρεύει ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, οι σύγχρονες μαμάδες προσέχουν τον εαυτό τους και όντως παραμένουν κούκλες, παρά τις εγκυμοσύνες, το άγχος και το τρέξιμο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Στη φροντίδα της μανούλας πολύτιμη σύμμαχος είναι η Olay και το νέο serum της. Με καλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την ευεργετική δράση Olay Serum Regenerist στα 3 σημεία όπου επικεντρώνεται, δηλαδή στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ, κάθε γυναίκα μπορεί να έχει «σφριγηλή επιδερμίδα» μέσα σε 5 μόνο ημέρες.

Καιρός δεν είναι να κάνει κάτι και η μαμά για τον εαυτό της;

Ετοιμαστείτε για ομόφωνη απόφαση ότι είστε η πιο όμορφη του κόσμου, από παιδιά, σύζυγο, γνωστούς και αγνώστους! Εσείς κρατήστε για τον εαυτό σας την αγάπη με την οποία γίνεται το σχόλιο από τους δικούς σας ανθρώπους. Όσο για την αντικειμενικότητα των υπολοίπων; Αυτήν μπορείτε να την ανταμείψετε με το να μοιραστείτε τη σύμμαχο της ομορφιάς σας. Έχει μόλις τέσσερα γράμματα: Olay!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω