Φθαρμένα νύχια, τέλος!

Φθαρμένα νύχια, τέλος!

Ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ταλαιπωρούνται από εύθραυστα και σπασμένα νύχια;


Μήπως, παρά τη συνεχή φροντίδα και τα τακτικά μανικιούρ, δεν έχετε άλλη λύση από το να τα κόψετε κοντά; Αν δεν θέλετε να φτάνετε στα «άκρα», καλό είναι να ακολουθείτε αυτές τις βασικές συμβουλές.

 

  • Πρώτα απ’ όλα, μην κόβετε ποτέ μα ποτέ τα νύχια σας. Με το κόψιμο τα νύχια αδυνατίζουν και ανοίγουν πιο εύκολα. Η καλύτερη λύση είναι να λιμάρετε τα νύχια σας δύο φορές την εβδομάδα, κατά προτίμηση με χάρτινη λίμα, καθώς οι μεταλλικές λίμες είναι μάλλον σκληρές.

 

  • Λιμάρετε τα νύχια πάντα προς την ίδια κατεύθυνση για να μην ανοίγουν.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Κάθε βράδυ, κάντε μασάζ στα νύχια σας με κρέμα για τα χέρια, βαζελίνη ή ακόμη και ελαιόλαδο. Τα νύχια, όπως άλλωστε το δέρμα και τα μαλλιά, είναι φτιαγμένα από κερατίνη, και οι διατροφικές ελλείψεις είναι πιθανό να τα επηρεάσουν σοβαρά. Όμως, λίγη περιποίηση με μαγιά μπύρας μπορεί να επαναφέρει τα νύχια σε καλή κατάσταση.

 

  • Προσέχετε τα νύχια σας όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι. Φοράτε πάντα γάντια όταν πλένετε, αφού το καυτό νερό μαλακώνει και άρα αδυνατίζει τα νύχια.

 

  • Αποφεύγετε πάση θυσία τα διαλυτικά για βερνίκια νυχιών που περιέχουν ασετόν, επειδή είναι πολύ σκληρά για τα νύχια και έτσι όλες οι φροντίδες και οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω