Φέτος το Καλοκαίρι, θα έχετε τα πιο λεία και υπέροχα πόδια με Venus

Φέτος το Καλοκαίρι, θα έχετε τα πιο λεία και υπέροχα πόδια με Venus!

Κάτι αλλάζει στην εμπειρία του ξυρίσματός σας!


Το Καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να «πετάξουμε» τα παντελόνια και τα καλσόν και να αποκαλύψουμε τα υπέροχα πόδια μας! Πόδια λεπτά ή με καμπύλες, καλογυμνασμένα ή όχι και τόσο… Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα πόδια μας, φέτος το Καλοκαίρι, θα είναι υπέροχα και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους! Κι αυτό, χάρη στη ξυριστική μηχανή Venus Swirl που προσφέρει μια νέα εμπειρία στο ξύρισμα.

Γνωρίζουμε ότι εσείς και τα πόδια σας κινείστε όπως καμία άλλη! Έτσι, βρήκαμε την κατάλληλη ξυριστική μηχανή για εσάς που κινείται τόσο πολύ όσο κι εσείς! H Venus Swirl είναι η πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή με FlexiBall™ για πολύ-επίπεδη κίνηση γύρω απ’ όλα τα δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος και σχεδιάστηκε από γυναίκες για γυναίκες. Οδηγεί το ξύρισμα σε άλλο επίπεδο, αιχμαλωτίζοντας αυτά που μπορεί να ξεφύγουν σε άλλα ξυραφάκια.

Χάρη στην πολυδιάστατη κίνησή του, προσφέρει το άψογο ξύρισμα που ονειρεύεστε. Σε σύγκριση με άλλες ξυριστικές μηχανές που παρέχουν μόνο δύο κινήσεις κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, η Venus Swirl κινείται παντού και «αιχμαλωτίζει» ακόμα και τις τρίχες στις δύσκολες περιοχές, αγκαλιάζοντας εμφανώς καλύτερα τα σημεία γύρω από τα γόνατα και τους αστραγάλους.

Ταυτόχρονα οι πέντε, ιδιαίτερα προηγμένα σχεδιασμένες λεπίδες της Contour™, προσφέρουν μια ακαταμάχητη εμπειρία ξυρίσματος αφού αυτές καταφέρνουν και προσαρμόζονται στις καμπύλες των ποδιών.

Η κεφαλή Venus Swirl διαθέτει MoistureGlide™ Serum που ενεργοποιείται με το νερό και βοηθάει το ξυραφάκι να γλιστρά απίστευτα εύκολα, για την εμπειρία ξυρίσματός σας ενώ η νέα και όμορφη, σε βιολετί απόχρωση, διάφανη λαβή συνδυάζει έναν ακαταμάχητο σχεδιασμό με μια ενισχυμένη επιφάνεια για κράτημα και ελιγμούς στα δύσκολα σημεία.

Χαρίστε, λοιπόν, στα πόδια σας την απαλότητα που τους αξίζει! Ετοιμαστείτε αυτό το καλοκαίρι να τα αναδείξετε με τα πιο κοντά σας φορέματα και φούστες και να χαρίσετε στον εαυτό σας την απαλότητα που επιθυμείτε!

Γιατί η ομορφιά σας ανήκει και πρέπει να την διεκδικείτε με τη νέα Venus Swirl για τέλεια πόδια!

venusswirl
Gillette Venus Swirl
(230)

Αγγαλιάζει τις καμπύλες και τα δύσκολα σημεία για ένα άψογο ξύρισμα

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σκετο βελουδο!

  • Αναφορά

είναι απερίγραπτο το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!

  • Αναφορά

Η καλύτερη από όλες..... ευελιξία, απαλό δέρμα ενυδατωμενο,μηδέν ατυχήματα.. τέλεια!!!

  • Αναφορά

Απίστευτη!!Για τέλεια επιδερμίδα χειμώνα καλοκαιρι

  • Αναφορά

Για τέλεια επιδερμίδα χειμώνα καλοκαιρι

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω