Εσείς τι SPF φοράτε;

Εσείς τι SPF φοράτε;

Η αντηλιακή προστασία είναι απολύτως απαραίτητη για όλους και αυτή η ανάγκη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με καμία δικαιολογία.


Το SPF (Sun Protection Factor) είναι ουσιαστικά ένας αριθμός που λέει πολλά για το αντηλιακό που χρησιμοποιούμε. Φυσικά, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές κάτω από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα σκούρα δέρματα μπορούν να παραμείνουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον ήλιο σε σχέση με τα ανοιχτά. Για όλους όμως, ο χρόνος που αντέχουμε χωρίς προστασία είναι από 5 έως 30 λεπτά. Φορώντας αντηλιακή προστασία μεγιστοποιούμε τον χρόνο παραμονής στον ήλιο και απομακρύνουμε τα συμπτώματα που μπορούν να εμφανιστούν όπως το αντιαισθητικό κοκκίνισμα. Μην παραπλανήστε, όμως, με τους μεγάλους δείκτες SPF. Θεωρητικά πολλαπλασιάζουν το χρόνο παραμονής, αλλά αν αυτό συνέβαινε πάντα, τότε για παράδειγμα αν κάποιος μπορεί να παραμείνει για 10 λεπτά κάτω από τον ήλιο χωρίς συμπτώματα και φορέσει αντηλιακό με SPF60, με μία και μόνο επάλειψη αυξάνει το χρόνο παραμονής του στις 10 ώρες! Κάτι τέτοιο, δεν ισχύει και γι’ αυτό ο τελικός χρόνος που παραμένει κάποιος εκτεθειμένος εξαρτάται από την ώρα και τον τόπο, όπως φυσικά και από τον τύπο του δέρματος του.

Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα

Βέβαια, το SPF μπορεί να καθορίζει το χρόνο που κερδίζουμε, αλλά η αποτελεσματικότητα της προστασίας εξαρτάται από την κάλυψη που παρέχει τόσο από τις ακτίνες UVA (που είναι υπεύθυνες για την γήρανση του δέρματος) όσο και από τις ακτίνες UVB (που ευθύνονται για το κάψιμο). Γενικά, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η ηλιακή ακτινοβολία UV οδηγεί σε μείωση των βιταμινών Ε και C στην επιδερμίδα και φορώντας ένα αντηλιακό με SPF που καλύπτει τις δικές μας ανάγκες εξασφαλίζουμε την καλή μας υγεία και όψη της επιδερμίδας στο πέρασμα των χρόνων. Το SPF15 που έχει η Olay Total Effects SPF15, αποτελεί την ιδανική προστασία σε καθημερινή βάση, σε όποιο περιβάλλον κι αν βρισκόμαστε. Από κει και πέρα, όταν βρεθούμε στην παραλία για ηλιοθεραπεία οι ανάγκες προσαρμόζονται με ειδικά αντηλιακά προϊόντα, κατάλληλα για όποιον προορίζονται –ενήλικες ή παιδιά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω